Vidiauto Novosti Najave Suzuki Jimny kao mini Mercedes G-klase

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 13.08.2018. 06:11

Tuning 

Suzuki Jimny: Kad narastem želim biti Mercedes G-klase

Suzuki Jimny kao mini Mercedes G-klase

Japanska tunerska tvrtka Liberty Walk najavila je jedan zanimljiv projekt, koji će biti uskoro predstavljen: novi Suzuki Jimny koji će izgledati kao Mercedes G-Klase.

Da ljudi u Japanu ponekad imaju neke čudne ideje koje se na kraju realiziraju, svima je poznato. Od čudnih tv emisija pa sve do ponekih automobila, a sada je jedna tvrtka otišla i korak dalje. Riječ je o tunerskoj tvrtki koja se inače bavi ozbiljnim preradama, a sad je najavila kako će uskoro predstaviti novi Suzuki Jimny prerađen kako bi izgledao kao njihova prerada Mercedesove G-klase.

lb g klasa

LB G-klase

Za sada je objavljena samo jedna fotografija Suzuki Jimnyja, no donosimo vam i fotografiju izgleda stražnje strane Mercedes G-klase kako bi stekli dojam kako će izgledati prerađeni Jimny.

lb g klasa straga

LB G-klase

Kako stvari stoji, prerada će se odnositi samo na vanjski izgled, koja uključuje nove naplatke, branike, poklopac motora, proširenja blatobrana, novu masku i još mnogo sitnica, dok će pod poklopcem ostati tvornički motor, a za sada se također ne spominju nikakve dorade u unutrašnjosti.

lb nation daihatsu copen nissan gtr

Daihatsu Copen kao Nissan GT-R

Osim ove prerade, tvrtka Liberty Walk pod brendom LB Nation radi još jednu zanimljivu preradu: maleni kabrio dvosjed Daihatsu Copen izgledom pretvara u Nissan GT-R čija prerada košta oko 3.300 eur, pa se očekuje kako će i prerada Suzuki Jimnyja imati sličnu cijenu, a što je višestruka ušteda u odnosu na pravu G-klasu. Tko voli, nek' izvoli!

Ključne riječi:
Jimny Suzuki tuning
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 22. siječanj 1950.

Tucker proglašen nevinim

Preston Tucker bio je poslovni čovjek koji je između 1947. i 1948. godine izradio 50 posebnih automobila koji su bili ispred svog vremena i vrlo snažni. Optužen je za prijevaru i dok se borio za slobodu njegova je tvrtka propala. Na današnji dan 1950. god

vs