Vidiauto Zanimljivosti INFOZONA Postani autorski suradnik VIDIAUTA

Autor: VidiAuto Objavljeno: 26.06.2017. 23:52

VidiAuto

Postani autorski suradnik VIDIAUTA!

Postani autorski suradnik VIDIAUTA

VIDIAUTO je jedan od najstarijih hrvatskih web auto portala koji već 16 godina piše, naravno, o automobilima :-)

No, VIDIAUTO osim o samim automobilima piše o tehnološkim inovacijama koje su promijenile cijelu svjetsku autoindustriju i pretvorili je danas u industriju s možda najviše tehnoloških primijenjenih rješenja koja mijenjaju način poimanja prometovanja i automobila kao prijevoznog sredstva pretvarajući ga u tehnološka čuda a ponekad i remek djela koja nude puno više od njegove osnovne namjene - da prevozi ljude između željenih destinacija.

Tisuće zanimljivih novosti, usporedbi i testova automobila svih godina bile su zaštitni znak ovog portala koji je dio tehnološke medijske kuće VIDI čije ime ponosno nosi u svom nazivu. Po Gemius istraživanju posjećenosti web stranica koje se provodi u Hrvatskoj, VIDIAUTO portal je drugi najčitaniji auto portal u Hrvatskoj što zahvaljuje objavom zanimljivih, odličnih i očito, čitanih tekstova.
Ako aktivno pratiš novosti iz svijeta automobila i vjeruješ da imaš znanja o automobilima te novostima iz te industrije koje bi vrijedilo podijeliti sa širom hrvatskom javnosti na poznatom i vjerodostojnom auto mediju i želiš biti dio ovog medijskog projekta te doprinijeti kao autorski suradnik javi nam se na e-mail: posao@vidi.hr kratkim mailom u kojem nas probaj uvjeriti zašto bi trebali baš tebi pružiti povjerenje da postaneš naš autorski suradnik kako bi možda s vremenom postao dio stalnog novinarskog pa i uredničkog tima ali prije svega postao dio ove lijepe priče koja traje već 16 godina.

Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs