Vidiauto Zanimljivosti INFOZONA Postani autorski suradnik VIDIAUTA

Autor: VidiAuto Objavljeno: 26.06.2017. 23:52

VidiAuto

Postani autorski suradnik VIDIAUTA!

Postani autorski suradnik VIDIAUTA

VIDIAUTO je jedan od najstarijih hrvatskih web auto portala koji već 16 godina piše, naravno, o automobilima :-)

No, VIDIAUTO osim o samim automobilima piše o tehnološkim inovacijama koje su promijenile cijelu svjetsku autoindustriju i pretvorili je danas u industriju s možda najviše tehnoloških primijenjenih rješenja koja mijenjaju način poimanja prometovanja i automobila kao prijevoznog sredstva pretvarajući ga u tehnološka čuda a ponekad i remek djela koja nude puno više od njegove osnovne namjene - da prevozi ljude između željenih destinacija.

Tisuće zanimljivih novosti, usporedbi i testova automobila svih godina bile su zaštitni znak ovog portala koji je dio tehnološke medijske kuće VIDI čije ime ponosno nosi u svom nazivu. Po Gemius istraživanju posjećenosti web stranica koje se provodi u Hrvatskoj, VIDIAUTO portal je drugi najčitaniji auto portal u Hrvatskoj što zahvaljuje objavom zanimljivih, odličnih i očito, čitanih tekstova.
Ako aktivno pratiš novosti iz svijeta automobila i vjeruješ da imaš znanja o automobilima te novostima iz te industrije koje bi vrijedilo podijeliti sa širom hrvatskom javnosti na poznatom i vjerodostojnom auto mediju i želiš biti dio ovog medijskog projekta te doprinijeti kao autorski suradnik javi nam se na e-mail: posao@vidi.hr kratkim mailom u kojem nas probaj uvjeriti zašto bi trebali baš tebi pružiti povjerenje da postaneš naš autorski suradnik kako bi možda s vremenom postao dio stalnog novinarskog pa i uredničkog tima ali prije svega postao dio ove lijepe priče koja traje već 16 godina.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.