Vidiauto Novosti Najave Na jesen dolazi redizajnirana Vitara

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 06.08.2018. 06:10

Omiljen SUV 

Suzuki Vitara slavi 30. rođendan pomlađivanjem

Na jesen dolazi redizajnirana Vitara

Miljenica privatnih kupaca u Hrvatskoj, Suzuki Vitara, na jesen će proslaviti 30 godina od predstavljanja prve generacije, a pripremljen je i lagani facelift za aktualnu generaciju.

Suzuki Vitara, jedan od najprodavanijim automobila privatnim kupcima u Hrvatskoj, na Salonu automobila u Parizu stiže sa zategnutim borama, a proslavit će i 30. rođendan!

Suzuki Vitara straga

Samo će dobri poznavaoci vidjeti razlike u odnosu na dosadašnji model, a sprijeda je najveća novost maska motora koja sada ima okomitu rešetku, kao i model Suzuki SX4 S-Cross, a promjene se mogu primijetiti i na braniku koji je redizajniran i donosi kromirane detalje oko dnevnih LED svjetala.

Suzuki Vitara 3

Sa stražnje strane su promjene još manje, te se svode na novu grafiku svjetla koja sada mogu biti u LED tehnologiji. Naravno, bit će ponuđene i nove boje kao i novi dizajni aluminijskih naplataka.

Suzuki Vitara interijer

U unutrašnjosti su promjene također decentne, te osim kvalitetnijih materijala, više opreme i novih sustava za pomoći vozaču, redizajnirana je i instrumentalna ploča koja je dobila info zaslon u boji između brzinomjera i brojača okretaja.

Suzuki Vitara detalj

Promjene su i u ponudi motora, pa je tako 1,6-litreni atmosferski benzinac izbačen iz ponude, a zamjenjuje ga 1,0-litreni Boosterjet turbo benzinac koji nudi snagu od 111 KS, a i dalje je u ponudi 1,4-litreni Boosterjet turbo benzinac sa 140 KS. Orema trenutnim informacijama, za početak u ponudi neće biti dizelskog motora, dok ostaje izbor pogona na prednje ili na sve kotače, kao i ručnog ili automatskog mjenjača.

Suzuki Vitara sprijeda

U prodajne salone nova Suzuki Vitara dolazi do kraja godine, a očekuje se da će cijena ostati na razini aktualnog modela, odnosno Vitara će s cijenom startati od oko 113.000 kuna.

Ključne riječi:
facelift Suzuki Vitara
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 27. studeni 1968.

11-27-1968 Zlatna ploča za «vozačku glazbu»

Zlatna ploča za «vozačku glazbu»

Prvi album grupe Steppenwolf s legendarnom pjesmom «Born to be wild» prodan je u 500.000 primjeraka. Pjesma je postala najveći hit grupe te je do danas najomiljenija «vozačka pjesma» na svijetu.

vs