Vidiauto Novosti Najave Novi Suzuki Jimny dolazi još ove godine

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.06.2018. 06:12

Legenda 

Najavljena je nova generacija legendarnog Suzuki Jimnyja

Novi Suzuki Jimny dolazi još ove godine

Nakon dugog čekanja i nebrojenih špijunskih fotografija, Suzuki je objavio i prvi set službenih fotografija nove generacije dugoočekivanog Jimnyja.

Pred vama se nalazi prvi set fotografija četvrte generacije Suzuki Jimnyja, legendarnog Suzukijevog modela, koji će služben obiti predstavljen 05. srpnja u Japanu.

suzuki jimny sa strane

Čak 20 godina je bilo potrebno kako bi Suzuki predstavio novu generaciju Jimnyja, koja izgleda kao evolucija dosadašnjeg modela, a nova generaciaj nije lišena najmodernije opreme. Tako je novi Jimny opremljen i infotainment sustavom i zaslonom osjetljivim na dodir, tempomatom, sustavom za autonomno kočenje i ostalim modernim sustavima.

suzuki jimny interijer

Prema prvim najavama unutrašnjost je prostranija od prethodnika, a isto se odnosi i na prtljažnik, a očekuju se i kvalitetniji materijali te još š bolja završna obrada.

suzuki jimny straga

Trenutne informacije o motorizacije odnose se samo na Japansko tržište, gdje će Jimny biti opremljen benzincem od 660 ccm u kombinaciji s 5-stupanjskim ručnim ili 4-stupanjskim automatskim mjenjačem i pogonom na sve kotače, a istu kombinaciju je moguće imati i s 1,5-litrenim motorom. Kotači će biti 15 ili 16-inčni čelični ili aluminijski.

suzuki jimny šasija

U ponudi će se naći i više od 10 boja karoserije, ali i nekoliko kombinacija dvobojne karoserije, a novi model bi trebao zadržati i poboljšati svoje sposobnosti izvan asfalta. Za 15-ak dana ćemo znati sve informacije o novom modelu, pa i koje će verzije biti dostupne u Europi.

suzuki jimny sprijeda_kamenje
Ključne riječi:
Jimny Suzuki
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 26. rujan 1982.

9-26-1982  Krenuo legendarni Knight Rider

Krenuo legendarni Knight Rider

Prikazana je prva epizoda Knight Ridera u kojoj glavnu ulogu uz omraženog nam Davida Hasselhofa iz Baywatcha igra i «automobil koji govori» KITT, (ušminkani. Pontiac Firebird). Iako je serija bila «vrhunski šund», doživjela je vrlo visoku popularnost.

 

vs