Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 26.12.2016. 11:28

Pustinjski sokol 

Jeep Renegade Deserthawk

Jeep Renegade Deserthawk

Jeep Renegade Deserthawk je najopremljenija verzija uz najsnažniji motor u ponudi.

Jeep Renegade Deserthawk je stigao na hrvatsko tržište. Radi se o novoj inačici Jeepa Renegade, a oznaka Deserthawk odnosno „pustinjski sokol“ nadopunjava se na prethodno dostupne verzije Night Eagle i Limited.

Najsnažnija verzija dolazi s 2.0 JTD turbodizelskim motorom snage 170 KS. Deserthawk je i bogato opremljen, nudi pogon 4x4, za 6 centimetara je podnica viša u odnosu na standardni Renegade. Sustav Select-terrain II dolazi s reduktorom zaštićenim pločom. Zaštićen je i spremnik goriva ispod vozila.

Jeep Renegade Deserthawk (3)

Jeep Renegade starta s 1.6 Mjet motorom snage 120 KS, uz paket opreme Night Eagle i prednji pogon (cijena 202.080 kuna), pogon na sve kotače dostupan je s 2.0 Mjet motorom snage 140 KS (cijena 223.618 kuna).

Jeep Renegade Deserthawk ima cijenu do registracije od 303.008 kuna, a oprema uključuje multimediju s autoradijem i šest zvučnika, 6,5-inčnim ekranom na dodir, Bluetoothom, s dva USB priključka (za dodatnih 2850 kuna možete dobiti sustav s devet zvučnika), središnji dio poklopca motora u crnoj boji, uzdužne krovne nosače, vanjske retrovizore u boji karoserije.

Jeep Renegade Deserthawk (2)

U sigurnosnom dijelu Renegade Deserthawk dolazi s ERM sustavom protiv proklizavanja, ESP i držanje vozila na uzbrdici, električnu parking kočnicu, kontrolu kod spuštanja na padini, pomoć pri naglom kočenju, sustav protiv proklizavanja pogonskih kotača, šest zračnih jastuka.

Jeep Renegade Deserthawk (4)
Jeep Renegade (5)

Jeep Renegade

Ključne riječi:
Deserthawk Jeep Renegade
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 16. listopad 1958.

10-16-1958 Muscle Car pick-up

Muscle Car pick-up

Chevrolet je predstavio model El Camino, pick-up koji je zbog prodajnog neuspjeha već za dvije godine izbačen iz prodaje. Model je uspješno zaživio tek 1964. u novom izdanju kao "muscle-car" pick-up s V8 motorom obujma 7,4 litre.

vs