Vidiauto Novosti Najave U Torinu prikazan novi Jeep Renegade

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 11.06.2018. 05:40

Moderniji izgled 

Redizajn za baby Jeep: Renegade za modelsku godinu 2019

U Torinu prikazan novi Jeep Renegade

Nakon nekoliko godina proizvodnje predstavljen je redizajn najmanjeg Jeepa, pa Renegade uskoro kreće u nove tržišne uspjehe.

Nakon otprilike pola životnog vijeka Jeep Renegade je doživio blagi redizajn koji je bio dovoljan da baby Jeep dobije ozbiljniji i agresivniji izgled, posebice sprijeda gdje dominira karakteristična Jeep maska. No ne smijemo zaboraviti kako će Jeep uskoro predstaviti još manji model, koji će navodno biti kraći od 4 metra, te će on Renegadeu oduzeti naziv baby.

Jeep Renegade

Prednja svjetla su iste veličine, no nova grafika i dnevna LED svjetla koja su postavljena kao obrub koji se na gornjem dijelu prekida izgleda moderno i mladenački, a na prednjem braniku je sad površina koju prekriva boja karoserije veća.

Jeep Renegade straga

S bočne strane se promjene odnose na nove aluminijske naplatke, dok stražnja svjetla imaju novu grafiku, a redizajniran je i stražnji branik, koji je sada također agresivnije dizajniran. U unutrašnjosti su promjene puno diskretnije, a bit će ugrađena i najnovija verzija Uconnect infotainment sustava.

Jeep Renegade interijer

Velike su promjene i ispod poklopca motora gdje će se nalaziti novi 1,0-litreni trocilindrični benzinac sa 120 KS te 1,3-litreni četverocilindrični benzinac koji će dolaziti u verzijama sa 150 KS i 180 KS.

Jeep Renegade svjetlo

Očekuje se kako će prodaja redizajniranog modela krenuti krajem ljeta, a očekuje kako će cijena za Jeep Renegade kretati od oko 170.000 kuna.

Ključne riječi:
Jeep Renegade
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 25. kolovoz 1921.

Umjetnost inspirirana automobilom

Six-Cylinder Love, prva predstava bazirana na automobilu premijerno je izvedena u Sam H. Harris kazalištu u  New York-u. 1923. po predstavi je snimljen i nijemi film, a 1931. slijedila je verzija filma s zvukom i Spencerom Tracy u glavnoj ulozi.

vs