Vidiauto Novosti Najave Suzuki Swift Sport dolazi sa 140 KS

Autor: IR Objavljeno: 13.09.2017. 07:22

Gradski zvrk 

Novi Suzuki Swift Sport dolazi sa 140 KS

Suzuki Swift Sport dolazi sa 140 KS

Suzuki je na Auto salonu u Frankfurtu predstavio novi Swift Sport koji dolazi  s novim motorom snage 140 KS i ukupnom težinom karoserije od samo 970 kg.

Suzuki Swift Sport nikada nije bio automobil s najsnažnijim motorom u klasi, ni automobil koji je išao najbrže u klasi, ni automobil koji je ubrzavao najbolje u klasi i da ne duljimo, bilo ga je uvijek zabavno voziti! Kao da upravljate kartingom. A izgleda da će tako biti i s novim Swiftom Sport.

Suzuki Swift Sport straga

Kako novi Suzuki Swift dolazi samo u karoseriji s 5 vrata, tako je i Swift Sport ima 5 vrata s ručkom na stražnjoj strani koja je sakrivena. Već na prvi pogled se vide novi prednji i stražnji branici, koji su sada sportskog izgleda, a tu su i novi pragovi i stražnji difuzor te novi 17-inčni naplatci i dvostruke ispušne cijevi, sve to je dio aero body kita koji dolazi serijski u Sport modelu.

Suzuki Swift Sport sa strane

Ugrađen je 1,4-litreni turbo benzinac snage 140 KS i s 230 Nm okretnog momenta, a koji je poznat iz Vitare. Za sada se ugrađuje isključivo ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa, a u budućnosti bi mogao dobiti i automatski mjenjač. Maksimalna brzina i ubrzanje za Swift Sport još nije objavljeno.

Suzuki Swift Sport interijer

U unutrašnjosti nema puno novosti u odnosu na standardni model. Tu je ugrađen novi trokraki volan presvučen kožom, sportska sjedala sa Sport logotipom i crvenim šavovima i još poneki detalj u crvenoj boji. Inače, Suzuki Swift Sport bit će moguće dobiti u šest boja karoserije: žutoj, plavoj, crvenoj, crnoj, sivoj i bijeloj.

U prodaju kreće tek sljedeće godine, a cijena za Suzuki Swift Sport će biti oko 140.000 kuna.

Ključne riječi:
sport Suzuki Swift
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.