Vidiauto Novosti Najave Blagi redizajn za gradsku Hondu Jazz

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 11.08.2022. 04:07

Do kraja godine stiže redizajnirana Honda Jazz

Blagi redizajn za gradsku Hondu Jazz

Uskoro će na tržište stići blago redizajnirana Honda Jazz, koja je za sada predstavljena u Japanu, a gdje se prodaje pod imenom Fit.

Honda je četvrtu generaciju modela Jazz najavila krajem 2019. godine, dok je proizvodnja počela početkom 2020. godine, no već je najavljen facelift, koji donosi tek minimalne vizualne razlike, a najavljen je snažniji hibridni sustav.

Honda Jazz facelift_02

Tako je tu novi RS paket opreme, koji će Hondi Jazz dati sportsku notu, a osim agresivnijih branika, većih spojlera i većih aluminijskih naplataka, drugih promjena neće biti, odnosno pogonski sustav je isti. U ponudi i dalje ostaje Crosstar izvedba, odnosno ona koja Jazzu daje SUV izgled, a sastoji se od plastičnih zaštita oko vozila, krovnih nosača i drugačijih branika, što uključuje i masku motora.

Honda Jazz facelift_01

Unutrašnjost će također ostati gotovo ista, s tek pokojom novom bojom ili kombinacijom boja, jer promjena za 7-inčnu digitalnu instrument ploču i središnji multimedijski zaslon dijagonale 9 inča nije bila potrebna. Naravno, tu je i dalje velika prostranost upakirana u male vanjske dimenzije.

Honda Jazz facelift_04

Trenutno se Jazz može dobiti samo s hibridnim pogonom snage 109 KS i 253 Nm okretnog momenta, a u šturom priopćenju je rečeno kako će sada snaga biti veća, no nije rečeno koliko. Samo za informaciju, Jazz se u Japanu, gdje se prodaje kao Fit, može dobiti i s benzinskim motorom, a u ponudi je i izvedba s pogonom na sve kotače.

Honda Jazz facelift_03
Ključne riječi:
facelift Fit hibrid Honda Jazz
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. rujan 1893.

9-22-1893  Prvi američki automobil

Prvi američki automobil

Prvi automobil u Americi izradili su braća Charles i Frank Duryea, inače proizvođači bicikala. Braći je za izradu automobila bilo potrebno oko dvije godine. Na današnji su ga dan ponosno prvi puta provozali ulicama Springfielda u državi Massachusetts.

vs

.::.