Vidiauto Novosti Najave Dogodine stiže novi SUV Honda ZR-V

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 12.05.2022. 04:52

Honda najavila potpuno novi SUV za europsko tržište: ZR-V

Dogodine stiže novi SUV Honda ZR-V

Honda je službeno najavila dolazak još jednog SUV modela – ZR-V, koji na tržište stiže dogodine, a smjestit će se između manjeg modela HR-V i većeg CR-V.

Honda priprema još jedan SUV za europsko tržište, a za sada je poznato samo njegovo ime – ZR-V. Z u oznaci označava generaciju Z, koja ima drugačije poglede u korištenju automobila. Kao i svi ostali modeli, i novi ZR-V će imati isključivo hibridni pogonski sklop, kada se na tržištu pojavi tijekom sljedeće godine.

Honda ZR-V

Iako drugih službenih informacija nema, izgled će biti vrlo sličan, ako ne i identičan modelu ZR-V koji je već predstavljen u Kini, a koji je u originalu model HR-V za sjevernoameričko tržište. Sve fotografije koje vidite su kineske inačice tog modela.

Honda ZR-V_01

Honda će tako upotpuniti svoju ponudu SUV modela, a tada će im nedostajati samo još jedan manji model, no vjerojatno će i on stići, ali ne prije 2025. godine. A do tada nas očekuje i potpuno nova generacija modela CR-V, čija se premijera očekuje krajem sljedeće godine, a prije toga će biti još predstavljena i nova generacija Civica u Type R izvedbi.

Honda ZR-V_03

Sve u svemu, Honda pametno ulaže i nudi nove modele, a iako širi ponudu, ne pretjeruje s brojem modela, a za pohvalu je i što dizajn svakog modela prati jedinstvenost, pa modeli ne sliče kao jaje jajetu, kao kod ostalih proizvođača.

Ključne riječi:
hibrid Honda SUV ZR-V
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. srpanj 1938.

Dick Seaman osvaja veliku nagradu Njamačke

Dick Seaman je za volanom Mercedes-Benz-a 154 pobijedio na velikoj nagradi Njemačke na Nurburgringu. Dick Seaman je bio prvi Britanac kojem je to uspjelo nakon 15 godina.

vs

.::.