Vidiauto Novosti Najave Prve fotografije potpuno nove Honde CR-V

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 27.05.2022. 04:40

Honda najavljuje potpuno novu generaciju modela CR-V

Prve fotografije potpuno nove Honde CR-V

S tek par fotografija Honda je najavila potpuno novu generaciju SUV-a CR-V, koji će na europsko tržište stizati samo u hibridnoj izvedbi, a premijera se očekuje na ljeto.

Potpuno nova generacija Honde CR-V stiže do kraja godine, a premijera će biti već ovog ljeta. Kao i kod svih ostalih modela, novi CR-V će za europsko tržište stizati samo kao hibrid, što je već dugoročni plan Honde. Nakon što novi Civic stigne na jesen, Honda će imati sve europske modele s hibridnim pogonskim sklopom.

Honda CR-V teaser_01

A što reći na fotografije? Pa vidljivo je kako će dizajn evoluirati, no imat će nešto oštrije linije koje mu daju dozu sportskog izgleda, dok će bočna silueta, prema svemu sudeći, ostati slična još uvijek aktualnom modelu. No nova bi generacija trebala narasti u svim smjerovima te ponuditi još više prostora u unutrašnjosti, kao i u prtljažniku. Također, u ponudi će biti izvedbe s 5 ili sa 7 sjedala, kao i do sada. A očekuje se i potpuno nova unutrašnjost s digitalnom instrument pločom i većim multimedijskim zaslonom, a izgled će vjerojatno biti sličan onome iz novog Civica.

Honda CR-V teaser_02

Šuška se kako bi novi CR-V mogao dobiti dva hibridna pogona, slabiji i jači, a ponuda će ponovno uključivati izvedbe s pogonom samo na prednje kotače, kao i izvedbe s pogonom na sve kotače. Naravno, mjenjač je uvijek automatski CVT. I to je to što znamo za sada, a sve ostalo će biti poznato već kroz koji mjesec.

Ključne riječi:
AWD CR-V CVT hibrid Honda SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.