Vidiauto Novosti Najave Honda razvija novi Civic Type R na Suzuki

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 16.12.2021. 05:40

Honda novi Civic Type R i dalje razvija na stazi Suzuka

Honda razvija novi Civic Type R na Suzuki

Honda ponovno najavljuje potpuno novu generaciju Civica Type R, koji će biti predstavljen sljedeće godine, a razvija se na stazi Suzuka u Japanu.

Ovo je već drugi put kako Honda objavljuje fotografije potpuno nove generacije Civica Type R, koji je još uvijek pod maskom, no moguće je prepoznati kako će otprilike nova generacija izgledati. A s novim setom fotografija, nažalost, nismo saznali ništa novoga što se tiče tehničkih informacija.

10 Honda Civic Type R at Suzuka

Još od prije se šuška kako bi novi Civic Type R trebao pokretati dvolitreni turbo benzinac s oko 340 KS s ručnim, 6-stupanjskim mjenjačem, a s druge strane šuška se i o hibridnom pogonu s oko 400 KS, pogonom na sve kotače i automatskim mjenjačem.

11 Honda Civic Type R at Suzuka

Osim toga, Honda je najavila kako će nova generacija podići ljestvicu u svakom pogledu. Tu se prvenstveno misli na brzinu i upravljanje, ali i na kvalitetu materijala koji se koriste u unutrašnjosti, ali i najnovija tehnologija koja će biti predstavljena u novom modelu.

05 Honda Civic Type R at Suzuka

Dobro poznata staza Suzuka u Japanu se i dalje koristi za testiranje i fino podešavanje nove generacije ovog modela, a nastavit će se sve dok ne bude sve podešeno baš onako kako su u Hondi zamislili. A do tada nam ne preostaje ništa drugo nego gledati novi set fotografija koje su objavljene.

01 Honda Civic Type R at Suzuka
Ključne riječi:
Civic Type R Honda
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. travanj 1995.

4-24-1995 Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1 proizvedena je na današnji dan 1995. godine. Od 1990. do 1995. godine, proizvedeno je 6939 primjeraka Corvette ZR-1. GM-ova namjera je bila stvoriti ultimativni sportski automobil u pogledu cijene i performansi.

vs

.::.