Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Instalirajte igru na mobitel i naučite djecu prometnim pravilima

Autor: Toni Ruić Objavljeno: 21.04.2016. 09:45

Goodyear Crossroad Safety 

Instalirajte igru na mobitel i naučite djecu prometnim pravilima

Instalirajte igru na mobitel i naučite djecu prometnim pravilima

Kako bi se doprinijelo sigurnosti djece u prometu, Goodyear je razvio igru putem koje djeca mogu naučiti osnovna pravila u prometu.

Igra za Android i Appleov iOS operativni sustav Goodyear Crossroad Safety je besplatna za preuzimanje na pametne telefone i tablete, a osmišljena je za djecu kako bi na zabavan i učinkovit način naučila prometne propise. Djeca tako u privlačnom stilu crtanih filmova mogu usvojiti pravila koja vrijede u deset razina prometnih raskrižja. U planu je još nekoliko lakih i teških situacija.

Goodyear zeli povecati sigurnosti djece u svakodnevnom cestovnom prometu

Zgodno je što igru mogu igrati i djeca koja još ne znaju čitat jer igra ne sadrži nikakve tekstovne menije ili poruke, a klikom na pojedino vozilo dijete pokreće vozilo kroz raskrižje uz zvuk vozila. Ukoliko odabere krivo vozilo, koje nema prednost prolaska kroz raskrižje prije drugih vozila, na ekranu će se pojaviti animirani lik policajca koji će dijete upozoriti da je pogriješilo. U igri se koriste dražesni likovi uz koje će djeca zavoljeti igru.

Dakle, cilj je da djeca zaključe kojim redoslijedom automobili moraju voziti kroz raskrižje, a svi su slučajevi koje treba riješiti uzeti iz stvarnoga svakodnevnog prometa.

Aplikacija je besplatno dostupna u trgovinama App Store i Google Play.

Igrica  je zasnovana drazesnim likovima koje ce djeca brzo zavoljeti
Ključne riječi:
Android Crossroad Safety djeca Goodyear igra iOS smartphone tablet
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 29. rujan 1913.

9-29-1913 Tužna smrt Rudolfa Diesela

Tužna smrt Rudolfa Diesela

Izumitelj dizelskog motora Rudolf Diesel izvršio je samoubojstvo u 55-toj godini života, skokom s broda u kanalu LeManche. Dizelski motor ubrzo je revolucionirao industriju i prijevoz, pogotovo kamionski, brodski i željeznički.

vs