Vidiauto Automobili Nove tehnologije, studije&prototipi Aplikacija HAK dostupna i za Windows Phone

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 10.10.2014. 10:37

Budite još pametniji 

Aplikacija HAK dostupna i za Windows Phone

Aplikacija HAK dostupna i za Windows Phone

HAK-ova aplikacija do sada je bila dostupna za iOS i Android pametne telefone i tablete, a od sada je dostupna i za Windows Phone platformu.

Funkcionalnosti besplatne aplikacije HAK donose velik broj usluga na zaslon vašeg pametnog telefona. Sve su usluge vrlo korisne, a među njima naročito ističemo pregled aktualnog izvješća o stanju i prohodnosti cesta, stanju na graničnim prijelazima i u trajektnom prometu, zatim popis ograničenja i zabrana u prometu te prognozu prometa za sljedeći dan.

Slike uživo prikazuju stanje s više od 150 kamera na graničnim prijelazima, trajektnim pristaništima, cestovnim čvorištima, naplatnim postajama, mostovima i dr. tako da prije polaska na put možete provjeriti uživo stanje i odlučiti o polasku na put ili pak o alternativnim pravcima.

HAK aplikacija, screenshotovi

Na fotografijama možete vidjeti dio funkcionalnosti HAK-ove aplikacije

Nadalje, tu su još mParking koji će automatski detektirati lokaciju i parkirnu zonu prema GPS lokaciji korisnika, popis najbližih benzinskih postaja sedam naftnih kompanija, cijene goriva u Hrvatskoj i Europi, pregled cestarina u Hrvatskoj, popis radarskih kontrola, a alat „Gdje mi je auto?“ služi kao pomoć pri pronalasku svog automobila parkiranog u nepoznatoj sredini te nudi pješačku navigaciju do automobila.

HAK aplikacija sa sve tri platforme

HAK aplikacija dostupna je od sada za sve tri popularne mobilne platforme

Ključne riječi:
aplikacija cestarina HAK promet stanje na cestama
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 15. rujan 1909.

9-15-1909  Imaginarni patent

Imaginarni patent

Henry Ford izgubio je parnicu protiv George Seldena u kojoj je tvrdio da ovaj nema pravo na patent na motorno vozilo. Dvije godine kasnije to pravo je ukinuto jer se saznalo da Selden nikada nije namjeravao izgraditi automobil koji je prijavio 1895. godine

vs