Vidiauto Automobili Nove tehnologije, studije&prototipi Aplikacija HAK dostupna i za Windows Phone

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 10.10.2014. 10:37

Budite još pametniji 

Aplikacija HAK dostupna i za Windows Phone

Aplikacija HAK dostupna i za Windows Phone

HAK-ova aplikacija do sada je bila dostupna za iOS i Android pametne telefone i tablete, a od sada je dostupna i za Windows Phone platformu.

Funkcionalnosti besplatne aplikacije HAK donose velik broj usluga na zaslon vašeg pametnog telefona. Sve su usluge vrlo korisne, a među njima naročito ističemo pregled aktualnog izvješća o stanju i prohodnosti cesta, stanju na graničnim prijelazima i u trajektnom prometu, zatim popis ograničenja i zabrana u prometu te prognozu prometa za sljedeći dan.

Slike uživo prikazuju stanje s više od 150 kamera na graničnim prijelazima, trajektnim pristaništima, cestovnim čvorištima, naplatnim postajama, mostovima i dr. tako da prije polaska na put možete provjeriti uživo stanje i odlučiti o polasku na put ili pak o alternativnim pravcima.

HAK aplikacija, screenshotovi

Na fotografijama možete vidjeti dio funkcionalnosti HAK-ove aplikacije

Nadalje, tu su još mParking koji će automatski detektirati lokaciju i parkirnu zonu prema GPS lokaciji korisnika, popis najbližih benzinskih postaja sedam naftnih kompanija, cijene goriva u Hrvatskoj i Europi, pregled cestarina u Hrvatskoj, popis radarskih kontrola, a alat „Gdje mi je auto?“ služi kao pomoć pri pronalasku svog automobila parkiranog u nepoznatoj sredini te nudi pješačku navigaciju do automobila.

HAK aplikacija sa sve tri platforme

HAK aplikacija dostupna je od sada za sve tri popularne mobilne platforme

Ključne riječi:
aplikacija cestarina HAK promet stanje na cestama
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 16. listopad 1958.

10-16-1958 Muscle Car pick-up

Muscle Car pick-up

Chevrolet je predstavio model El Camino, pick-up koji je zbog prodajnog neuspjeha već za dvije godine izbačen iz prodaje. Model je uspješno zaživio tek 1964. u novom izdanju kao "muscle-car" pick-up s V8 motorom obujma 7,4 litre.

vs