Vidiauto Novosti Najave U siječnju nova Impreza sa STI dodacima

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 02.01.2023. 04:49

Subaru najavljuje novu Imprezu sa STI dodacima

U siječnju nova Impreza sa STI dodacima

Na predstojećem Tokyo Motor Showu predstaviti nekoliko noviteta, a jedan od zanimljivijih izložaka će zasigurno biti nova generacija Impreze sa STI dodacima.

Za manje od dva tjedna svoja će vrata otvoriti Tokyo Motor Show, koji se održava od 13. do 15. siječnja, Subaru će prikazati svoje novitete. Tako će zasigurno najviše pažnje privući Impreza sa STI dodacima, no ne i promjenama na motoru. Svakako su još zanimljivi i izlošci kao što su Subaru BRZ GT300 2022 iz serije Super GT 2022, Subaru WRX NBR Challenge 2023, te Subaru WRX Rally Challenge 2023.

LEVORG STI Sport♯

Na temelju modela Levorg STI R EX nastao je i prototip Levorg STI Sport, a tu su još dva prototipa – Crosstrek Boost i REX Boost.

CROSSTREK BOOST GEAR CONCEPT

Crosstrek Boost je nastao na modelu Crosstrek a pridodana je oprema za ljubitelje avanturizma. Tako su tu posebne gume za sve terene, dodatno izdignuta karoserija, više zaštite karoserije, ali i posebna kamping oprema. Za razliku od njega, Rex Boost je ipak nešto smireniji i donosi gume za sve terene, zastavice za zaštitu od prskanja blatom i još poneki detalj.

REX BOOST GEAR CONCEPT

Za sada su objavljene fotografije svih modela, ali ne i nove Impreze STI, pa ćemo za sve informacije ipak trebati pričekati 13. siječnja.

SUBARU WRX NBR CHALLENGE 2023
Ključne riječi:
Crossback Impreza Levorg Subaru Tokyo Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. veljača 1923.

Milijuntni Chevrolet

Na današnji dan 1923. godine proizveden je milijuntni Chevrolet. Ova je tvrtka osnovana kada je William Durant zaposlio Loiusa Chevroleta, švicarskog trkaćeg vozača i zvijezdu Buick Racing Teama, kako bi dizajnirao novi automobil...

vs

.::.