Vidiauto Novosti Najave Toyota globalni partner Olimpijskih igara

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 26.07.2021. 06:16

Počele su Olimpijske igre čiji je globalni partner Toyota

Toyota globalni partner Olimpijskih igara

Svečanim otvaranjem i službeno su počele Olimpijske igre čiji je globalni partner Toyota, koja je 2015. godine postala službeni globalni partner za mobilnost Olimpijskog i Paraolimpijskog odbora - za razdoblje od 2017. do 2024. godine.

Svečanim otvaranjem i službeno su počele Olimpijske igre čiji je globalni partner Toyota. Sa željom da putem sporta stvara inkluzivno društva bez diskriminacije, a putem mobilnosti  održivo društvo, Toyota je 2015. godine postala službeni globalni partner za mobilnost Olimpijskog i Paraolimpijskog odbora - za razdoblje od 2017. do 2024. godine. Olimpijske i Paraolimpijske igre spajaju ljude iz cijelog svijeta u prijateljstvu i solidarnosti te dijele Toyotine vrijednosti kontinuiranog usavršavanja i poštovanja. Toyota vjeruje da se mobilnost ne zaustavlja na automobilima jer je riječ o savladavanju izazova i ostvarivanju snova – pa tako Olimpijadu i sportaše podržava pod motom ''Započni svoje nemoguće'' (Start your impossible).

TOYOTA_OLIMPIC_TEAM_2019-20

Kao dodatnu podršku sportašima osnovan je Globalni Toyota Tim kojeg čini 248 olimpijaca i paraolimpijaca iz 48 zemalja diljem svijeta. "Navijat ćemo za članove Toyota Globalnog tima, bez obzira pod kojom zastavom se natječu. Osobno ću navijati za njih jednakim žarom kojim sam na natjecanjima navijao za svoju vlastitu djecu", rekao je Akio Toyoda, predsjednik Toyota Motor Corporation. U Toyota Croatia posebno smo ponosni što je, kao jedini predstavnik iz regije, dio Toyotinog Globalnog tima i Kristijan Vincetić, uspješni plivač koji će nastupiti na nadolazećim Paraolimpijskim igrama koje počinju 24. kolovoza. 2021.

TOYOTA_OLIMPIC_TEAM_2019-101

Na dan svečanog otvorenja Olimpijskih igara u Tokiju otvorene su i posebne mrežne stranice posvećene kampanji ''Start your impossible'' i članovima Toyotinog globalnog tima pa tako na www.toyota.hr/startyourimpossible/landing možete detaljnije saznati o nevjerojatnim životima i uspjesima sportaša koji će vas zasigurno motivirati da i sami započnete ostvarivati svoje nemoguće.

Ključne riječi:
Olimpijske igre Paraolimpijske igre Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. veljača 1955.

Rodio se Profesor

Na današnji dan u Saint-Chamondu, Francuska, rođen je Alain Prost, višestruki prvak Formule 1 i vozač s najviše GP pobjeda. Fanovi ga od milja zovu 'Profesor', po svom kalkuliranom stilu vožnje.

vs

.::.