Vidiauto Novosti Najave Uz Toyotu Relax do 10 godina jamstva

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 27.04.2021. 03:30

Toyota Relax nudi i do 10 godina jamstva na vozilo

Uz Toyotu Relax do 10 godina jamstva

Toyota Relax program razvijen je s ciljem osiguranja bezbrižnosti te uklanjanja nastalih nedostataka u slučaju kvara na vozila stara do 10 godina ili do 160.000 km.

Najnovija usluga u ponudi Toyote je Toyota Relax - program koji omogućuje jamstvo na vozila stara do 10 godina, bilo da se radi o novom ili o produljenju jamstva na rabljenu Toyotu koja je neko vrijeme bila izvan jamstvenog perioda! Toyota Relax se aktivira u ovlaštenom servisu nakon isteka tvorničkog jamstva, obavljanjem redovitog servisa, na period do sljedećeg servisnog intervala propisanog prema uputi proizvođača (obično 12 mjeseci ili 15.000 km - što prije nastupi). Ono što je važno istaknuti, a  po čemu je ovaj program jedinstven na tržištu – Toyota Relax program produljenja jamstva moguće je primijeniti i na nova ali i na rabljena vozila kojima je istekao period tvorničkog jamstva te im se na ovaj način još dodatno povećava vrijednost. Toyota Relax program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije, tako da se prenosi na novog vlasnika u slučaju prodaje vozila.

toyota 10 godina jamstva_01

Program Toyota Relax se aktivira kada vozilo obavi redovni servis u ovlaštenoj mreži Toyota servisa, za naredni servisni interval, na vozila do 10 godina starosti, te unutar 160.000 km. Jedini uvjet je da se rabljeno vozilo redovito održava u ovlaštenom Toyota servisu, te da se sukladno preporukama otklanjaju uočeni nedostaci.

Toyota Aygo 03

Odabirom ovlaštenog Toyota servisa za održavanje vozila, vlasnik će svoje vozilo prepustiti u sigurne ruke stručnih mehaničara koji koriste isključivo originalne dijelove, a tu će vjernost Toyota nagraditi s dodatnih 12 mjeseci bezbrižnosti, odnosno jamstva. Dakle, program se aktivira u skladu s uvjetima, kada vozilo obavi redovni servis u ovlaštenoj mreži Toyota servisa. Vlasnik može jamstvo iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vozila koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje.

Toyota Auris 1.2T Sport (7)

Toyota Relax program jamstva do 10 godina starosti (ili 160.000 km) za vlasnike nema dodatnih troškova, osim redovnih troškova održavanja koji uključuju rad i potrošni materijal prilikom servisiranja vozila, odn zamjene originalne opreme ili potrošnih rezervnih dijelova koje je potrebno zamijeniti.

Ključne riječi:
10 godina jamstva garancija 10 godina produljeno jamstvo Toyota Toyota Relax
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.