Vidiauto Novosti Najave Posebna serija povodom 80 godina Jeepa

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 03.02.2021. 06:21

Posebna serija 80th anniversary povodom 80. rođendana Jeepa

Posebna serija povodom 80 godina Jeepa

Jeep ove godine slavi 80 godina postojanja, pa će tako modeli Renegade, Compass, Wrangler i Gladiator dobiti specijalnu ''80th anniversary'' izvedbu.

Jeep, marka koja je poznata po svojim modelima za sve terene, nastala je 1941. godine kada je predstavljen Willys MB. To je bio i prvo vozilo s pogonom na sve kotače koje se počelo masovno proizvoditi. A sada, 80 godina kasnije, Jeep predstavlja nove inovacije za svoje modele.

1_New Jeep Compass 80th Anniversary

Tako se već sada najavljuju mnoga događanja za sve sadašnje i buduće vlasnike Jeep vozila u Europi, a tu su i prvi elektrificirani modeli Jeepa – Renegade 4xe i Compass 4xe; koji nude nisku potrošnju, mali CO2, a imaju i dobre mogućnosti izvan asfalta zahvaljujući Jeep eAWD sustavu koji se pali po potrebi.

2_New Jeep Compass 80th Anniversary

Svakako treba naglasiti kako je ovom prilikom predstavljen Compass u obnovljenom obliku, a iako su promjene izvana minimalne, unutrašnjost je u potpunosti nova. Tu je i novi volan, novi multimedijski zaslon i nove komande klima uređaja, a novi Compass u salone stiže na proljeće.

3_New Jeep Compass 80th Anniversary

On će prvo biti dostupan s posebnom izvedbom ''80th anniversary'', a ista posebna serija će biti dostupna i na modelima Wrangler, Gladiator i Renegade, s time kako je Renegade već sada dostupan, dok će se ostali modeli pridružiti na proljeće.

6_Jeep Renegade 80th Anniversary

Posebne izvedbe će biti zasnovane na najprodavanijoj izvedbi pojedinog modela, a bit će i označeni posebnim logoima ''80th anniversary''. Tako će se u unutrašnjosti moći birati između platnenih ili kožnih crnih sjedala s dijamantnim šavovima i logotipom, a pojedini detalji će biti pobojani sjajnom crnom bojom. Ovisno o modelu, bit će ugrađeni 8,4-inčni ili 10,1-inčni zasloni, a tu je i novi ''Since 1941'' sustav za informacije i zabavu.

18_Jeep Gladiator 80th Anniversary
Ključne riječi:
4xe 80th anniversary Compass Gladiator hibrid Jeep obljetnica Renegade Wrangler
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.