Vidiauto Novosti Najave Ovo je Jeep Gladiator Farout koncept

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 17.08.2020. 06:05

Za avanturiste 

Jeep Gladiator Farout za one koji vole puno boraviti u prirodi

Ovo je Jeep Gladiator Farout koncept

Jeep je predstavio novo konceptno vozilo koje se temelji na modelu Gladiator, a u koji je ugrađen šator, hladnjak i pećnica, a namijenjen je pravim avanturistima.

Jeep je ovih dana objavio dvije fotografije novog konceptnog vozila Jeep Gladiator Farout, a riječ je ustvari o modelu Gladiator koji je dobio nadogradnju i opremu za avanturiste, odnosno ljude koji puno vremena provode u prirodi, a tamo vole i prespavati. Prvotno je trebao biti predstavljen na Easter Jeep Safariju, no kako je događaj otkazan, Jeep se odlučio objaviti svega dvije fotografije ovog koncepta.

Jeep Gladiator Farout_01

Pick-up Gladiator, koji je nastao na temelju novog Wranglera, poslužio je kao baza za nadogradnju i kojeg pokreće 3,0-litreni EcoDiesel V6 motor koji daje maksimalnu snagu od 260 KS i 599 Nm okretnog momenta, a prosječna potrošnja mu je 8,4 litre na 100 km.

Jeep Gladiator Farout_02

Jeep Gladiator Farout je postavljen na 17-inčne naplatke s gumama prilično visokog profila, a koje omogućuju vožnju po svim vrstama terena, a tu je i vitlo i Fox amortizeri. Koncept je pobojan u Earl boju s kontrastno žuto-zelenim detaljima.

Jeep Gladiator Farout_03

Što se praktičnosti tiče, u Gladiator Farout koncept je ugrađen šator koji se rasklapa u svega ''par sekundi'', a dug je 4,88 metra i visok 2,29 metra i u njemu mogu spavati četiri osobe. Opremljen je LED ambijentalnim osvjetljenjem, stolom i stolicama, a tu je i pećnica i hladnjak! A ako se pokaže veliki interes, tvrtka Mopar bi mogla ponuditi svu navedenu opremu.

Ključne riječi:
Farout koncept Gladiator Jeep pick-up
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 6. prosinac 1976.

12-6-1976 O'Neal postavila novi rekord

O'Neal postavila novi rekord

Na današnji dan, Kitty O'Neal je postavila novi brzinski rekord za žene. Upravljajući raketno vozilo Moticator SM1, O'Neal je u pustinji Alvard postigla brzinu od 844 km/h. Prosječna brzina joj je iznosila 825 km/h čime je postigla novi rekord za žene.

vs