Vidiauto Novosti Najave Ovako će izgledati budući Mini modeli

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 29.07.2022. 04:27

Mini Aceman koncept najavljuje budućnost dizajna Minija

Ovako će izgledati budući Mini modeli

Mini je predstavio najnoviji električni koncept Aceman, a riječ je o najavi novog modela, ali i budućeg dizajnerskog izričaja ovog brenda.

Kako je bio i najavio, Mini je predstavio svoj najnoviji koncept, a riječ je o modelu Aceman, električnom SUV-u koji najavljuje u kojem će se smjeru kretati dizajn budućih Mini modela, a ako je suditi prema njemu, izgleda da nas očekuju malo drugačiji, ali i dalje prepoznatljivi modeli.

2022 Mini Aceman Concept 03

Aceman je dug 405 cm, širok 199 cm i visok 159 cm, a vozi se na 20-inčnim aluminijskim naplatcima zanimljivog dizajna, a već na prvi pogled donosi vlastiti stil. Odmah je vidljivo i kako se LED rasvjeta koristi u velikoj količini, a ona polako zamjenjuje kromirane detalje.

2022 Mini Aceman Concept 01

Tako će biti osvijetljen rub zatvorene maske motora, a straga će svjetla nositi prepoznatljiv Union Jack dizajn. Prednja svjetla više nisu okrugla, no sličnog su dizajna, a vidljivo je kako karoserija sada donosi oštrije linije. Uz to, iz Minija kažu kako će u budućnosti njihovi automobili imati manje komponenti i još više stila.

2022 Mini Aceman Concept 02

Aceman je električni SUV, a ujedno je i najava elektrifikacije ovog brenda. A iako još nije rečeno točno kada, uskoro će biti predstavljena i serijska izvedba ovog modela. Uz to, naglašeno je i kako će svi budući modeli imati i električne izvedbe.

2022 Mini Aceman Concept 05

Unutrašnjost je dizajnerski poznata, s velikim okruglim zaslonom smještenim na vrhu središnje konzole, a on donosi nov dizajn, dok je naglašeno kako se u unutrašnjosti koriste samo održivi i reciklirani materijali, a u budućnosti se koža neće uopće nuditi.

2022 Mini Aceman Concept 04
Ključne riječi:
Aceman električni SUV EV koncept Mini
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.