Vidiauto Novosti Najave Mini kupcima šalje slagalice umjesto auta

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 30.06.2022. 05:36

Rješavanje problema isporuke Mini rješava slagalicama

Mini kupcima šalje slagalice umjesto auta

Ponekad i problemi s proizvodnjom i isporukom mogu dovesti do zanimljivih rješenja, a jedno takvo nam stiže iz američke podružnice Minija, koji kupcima šalje slagalice i u prirodnoj veličini.

Malo su problem čipovi, pa malo sirovine, pa onda oboje istovremeno, a kada se konačno i napravi automobil, onda pak nastaju problemi s logistikom i isporukom, i tako se produljuju isporuke kupcima, koji su uvijek nestrpljivi i htjeli bi novi auto odmah i sada. No kako bi ublažio stres oko čekanja isporuke, američki ogranak Minija je došao na odličnu ideju – slagalice, odnosno puzzle.

Mini_puzzle_umjesto_auta

I to ne bilo kakve slagalice već one u prirodnoj veličini, no takve će dobiti samo rijetki. Točnije njih 350, kojima će na kućnu adresu stići slagalica zanimljivog imena „THE WE’RE-WORKING-HARD-TO-GET-YOU-YOUR-CAR, WAITING-IS-THE-WORST, IN-THE-MEANTIME-HAPPY-PUZZLING, MINI PUZZLE“, odnosno u slobodnom prijevodu na hrvatski „radimo teško kako bi napravili vaš automobil, čekanje je najgore, u međuvremenu uživajte u slaganju slagalice, Mini slagalice“. Svi ostali kupci će također dobiti slagalice, no one neće biti tako velike, već će biti standardnih dimenzija, kako bi ih mogli složiti na stolu.

Ključne riječi:
čekanje isporuka Mini
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. srpanj 1945.

7-25-1945 Kaiser Frazer

Kaiser Frazer

Henry Kaiser i Joseph Frazer osnovali su tvrtku za proizvodnju automobila. Već u prvoj godini proizvedeno je 11.000 automobila, a godinu dana kasnije 100.000. Radi nedostatka sredstava novi se modeli nisu razvijali tako da je tvrtka 1953. prodana. Na fotografiji se nalazi Kaiser Virginian iz 1949.

vs

.::.