Vidiauto Novosti Najave Mini kupcima šalje slagalice umjesto auta

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 30.06.2022. 05:36

Rješavanje problema isporuke Mini rješava slagalicama

Mini kupcima šalje slagalice umjesto auta

Ponekad i problemi s proizvodnjom i isporukom mogu dovesti do zanimljivih rješenja, a jedno takvo nam stiže iz američke podružnice Minija, koji kupcima šalje slagalice i u prirodnoj veličini.

Malo su problem čipovi, pa malo sirovine, pa onda oboje istovremeno, a kada se konačno i napravi automobil, onda pak nastaju problemi s logistikom i isporukom, i tako se produljuju isporuke kupcima, koji su uvijek nestrpljivi i htjeli bi novi auto odmah i sada. No kako bi ublažio stres oko čekanja isporuke, američki ogranak Minija je došao na odličnu ideju – slagalice, odnosno puzzle.

Mini_puzzle_umjesto_auta

I to ne bilo kakve slagalice već one u prirodnoj veličini, no takve će dobiti samo rijetki. Točnije njih 350, kojima će na kućnu adresu stići slagalica zanimljivog imena „THE WE’RE-WORKING-HARD-TO-GET-YOU-YOUR-CAR, WAITING-IS-THE-WORST, IN-THE-MEANTIME-HAPPY-PUZZLING, MINI PUZZLE“, odnosno u slobodnom prijevodu na hrvatski „radimo teško kako bi napravili vaš automobil, čekanje je najgore, u međuvremenu uživajte u slaganju slagalice, Mini slagalice“. Svi ostali kupci će također dobiti slagalice, no one neće biti tako velike, već će biti standardnih dimenzija, kako bi ih mogli složiti na stolu.

Ključne riječi:
čekanje isporuka Mini
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam







Na dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs