Vidiauto Novosti Najave Najavljen je sportski SUV Abarth Pulse

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 18.03.2022. 04:32

Abarth Pulse je jedan zanimljiv sportski gradski SUV

Najavljen je sportski SUV Abarth Pulse

Brazilsko tržište će uskoro biti bogatije za jedan novi nabrijani model pod škorpionovim logotipom, a riječ je o modelu Pulse, nabrijanom gradskom SUV modelu.

Fiat Pulse, gradski SUV, je na brazilskom tržištu od prošlog ljeta, a uskoro stiže i njegova nabrijana izvedba. Pulse je gradski SUV model koji je nastao na osnovi modela Argo, a u odnosu na njega je malo veći. Pulse je dug 410 cm, širok 176 cm i visok 154 cm, a te dimenzije bi se mogle malo razlikovati radi drugačijih branika, ali i nešto spuštene karoserije, no međuosovinski razmak od 253 cm se neće mijenjati.

Pulse Abarth_01

U odnosu na standardnu izvedbu, Abarth Pulse dobiva i veće 18-inčne aluminijske naplatke, zatamnjena svjetla, spojlere sprijeda, straga i na pragovima, ispušni sustav reskijeg zvuka s dvije ispušne cijevi, a promjena bi trebalo biti i u ovjesu.

Pulse Abarth_02

Iako službenih podataka nema, neslužbeno se saznaje kako bi ovaj model trebao pokretati 1,3-litreni turbo benzinac s minimalnom snagom od 180 KS, pogon će biti na prednje kotače, a mjenjač ručni sa 6-stupnjeva prijenosa.

Pulse Abarth_03

Izgled unutrašnjosti još nije otkriven, a uz standardnu digitalnu instrument ploču i minimalno 8-inčni multimedijski zaslon, Abarth Pulse će imati i sportski volan i sportska sjedala, a sigurno će još koji detalj unutra biti promijenjen ili barem obojen u drugu boju. A prava je šteta što se ovaj model nikada neće naći u europskim prodajnim salonima.

Ključne riječi:
Abarth Fiat Pulse sportski SUV SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. lipanj 1996.

Zanardijeva prva CART pobjeda

Alessandro Zanardi, bivši vozač Formule 1, osvojio je na današnji dan 1996. godine svoju prvu CART IndyCar utrku u Portlandu, Oregon, u bolidu Reynard-Honde.

vs

.::.