Vidiauto Novosti Najave Najavljen je sportski SUV Abarth Pulse

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 18.03.2022. 04:32

Abarth Pulse je jedan zanimljiv sportski gradski SUV

Najavljen je sportski SUV Abarth Pulse

Brazilsko tržište će uskoro biti bogatije za jedan novi nabrijani model pod škorpionovim logotipom, a riječ je o modelu Pulse, nabrijanom gradskom SUV modelu.

Fiat Pulse, gradski SUV, je na brazilskom tržištu od prošlog ljeta, a uskoro stiže i njegova nabrijana izvedba. Pulse je gradski SUV model koji je nastao na osnovi modela Argo, a u odnosu na njega je malo veći. Pulse je dug 410 cm, širok 176 cm i visok 154 cm, a te dimenzije bi se mogle malo razlikovati radi drugačijih branika, ali i nešto spuštene karoserije, no međuosovinski razmak od 253 cm se neće mijenjati.

Pulse Abarth_01

U odnosu na standardnu izvedbu, Abarth Pulse dobiva i veće 18-inčne aluminijske naplatke, zatamnjena svjetla, spojlere sprijeda, straga i na pragovima, ispušni sustav reskijeg zvuka s dvije ispušne cijevi, a promjena bi trebalo biti i u ovjesu.

Pulse Abarth_02

Iako službenih podataka nema, neslužbeno se saznaje kako bi ovaj model trebao pokretati 1,3-litreni turbo benzinac s minimalnom snagom od 180 KS, pogon će biti na prednje kotače, a mjenjač ručni sa 6-stupnjeva prijenosa.

Pulse Abarth_03

Izgled unutrašnjosti još nije otkriven, a uz standardnu digitalnu instrument ploču i minimalno 8-inčni multimedijski zaslon, Abarth Pulse će imati i sportski volan i sportska sjedala, a sigurno će još koji detalj unutra biti promijenjen ili barem obojen u drugu boju. A prava je šteta što se ovaj model nikada neće naći u europskim prodajnim salonima.

Ključne riječi:
Abarth Fiat Pulse sportski SUV SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 12. kolovoz 1908.

Proizveden prvi Ford Model T

Prvi Ford Model T izašao je iz tvornice u Detroitu. Proizvodnja ovoga automobila eksplodirala je pet godina kasnije kada je uvedena pokretna traka. Model T bio je prvi «narodni» automobil u povijesti, a proizvodio se sve do 1927.

vs