Vidiauto Novosti Najave Najavljen novi Mitsubishi Outlander PHEV

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.10.2021. 06:18

Mitsubishi najavljuje potpuno novu generaciju za Outlander PHEV

Najavljen novi Mitsubishi Outlander PHEV

Još do kraja ovog mjeseca Mitsubishi će predstaviti potpuno novu generaciju Outlandera PHEV, odnosno njegovu plug-in hibridnu inačicu koja također serijski dolazi sa 7 sjedala.

Početkom ove godine Mitsubishi je objavio prve informacije i fotografije četvrte generacije SUV modela Outlander, a tada je bio predstavljen u izvedbi koju pogoni benzinski motor, a sada Mitsubishi najavljuje i premijeru plug-in hibridne inačice, koja će biti održana još ovaj mjesec.

2022 Mitsubishi Outlander PHEV_02

Već na prvi pogled je jasno kako Outlander PHEV neće imati nekih posebnih dizajnerskih elemenata u odnosu na benzinsku izvedbu, a bez obzira na bateriju, i ova izvedba će se serijski nuditi sa 7 sjedala. Novi izgled je puno atraktivniji nego kod prethodnika, a kupci će moći birati između 10 boja karoserije, uključujući i tri boje iz Diamond serije, a aluminijski naplatci mogu biti do veličine od 20 inča.

2022 Mitsubishi Outlander PHEV

Kako izvana, tako i u unutrašnjosti novi Outlander izgleda puno bolje, modernije i luksuznije, a i koriste se puno kvalitetniji materijali nego ranije. Serijski dolazi 12,3-inčna digitalna instrument ploča, dok je multimedijski zaslon dijagonale 9 inča i donosi podršku za Android Auto i Apple CarPlay. Za pohvalu je i što su komande klimatizacije odvojene od zaslona.

2022 Mitsubishi Outlander PHEV_03

Unutrašnjost se sada može naručiti u više boja, pa sivilo možemo zaboraviti, a kupcima na izbor stoji i nekoliko vrsta kožnih presvlaka. Još samo treba vidjeti hoće li na kraju Mitsubishi Outlander PHEV stići i na europsko tržište ili ne. Naša procjena je da hoće, no ne prije proljeća sljedeće godine.

Ključne riječi:
Mitsubishi Outlander PHEV Plug-in hibrid SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 3. prosinac 1979.

12-3-1979 Kraj Pacera

Kraj Pacera

Tvrtka AMC proizvodi posljednji Pacer. Automobil neobičnog futurističkog dizajna postao je vrlo popularan radi, za američke standarde, niske potrošnje goriva. Pacer je novim generacijama postao poznat po filmu Wayne's world u kojem ga vozi Garth.

vs