Vidiauto Novosti Najave Najavljen novi Mitsubishi Outlander PHEV

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.10.2021. 06:18

Mitsubishi najavljuje potpuno novu generaciju za Outlander PHEV

Najavljen novi Mitsubishi Outlander PHEV

Još do kraja ovog mjeseca Mitsubishi će predstaviti potpuno novu generaciju Outlandera PHEV, odnosno njegovu plug-in hibridnu inačicu koja također serijski dolazi sa 7 sjedala.

Početkom ove godine Mitsubishi je objavio prve informacije i fotografije četvrte generacije SUV modela Outlander, a tada je bio predstavljen u izvedbi koju pogoni benzinski motor, a sada Mitsubishi najavljuje i premijeru plug-in hibridne inačice, koja će biti održana još ovaj mjesec.

2022 Mitsubishi Outlander PHEV_02

Već na prvi pogled je jasno kako Outlander PHEV neće imati nekih posebnih dizajnerskih elemenata u odnosu na benzinsku izvedbu, a bez obzira na bateriju, i ova izvedba će se serijski nuditi sa 7 sjedala. Novi izgled je puno atraktivniji nego kod prethodnika, a kupci će moći birati između 10 boja karoserije, uključujući i tri boje iz Diamond serije, a aluminijski naplatci mogu biti do veličine od 20 inča.

2022 Mitsubishi Outlander PHEV

Kako izvana, tako i u unutrašnjosti novi Outlander izgleda puno bolje, modernije i luksuznije, a i koriste se puno kvalitetniji materijali nego ranije. Serijski dolazi 12,3-inčna digitalna instrument ploča, dok je multimedijski zaslon dijagonale 9 inča i donosi podršku za Android Auto i Apple CarPlay. Za pohvalu je i što su komande klimatizacije odvojene od zaslona.

2022 Mitsubishi Outlander PHEV_03

Unutrašnjost se sada može naručiti u više boja, pa sivilo možemo zaboraviti, a kupcima na izbor stoji i nekoliko vrsta kožnih presvlaka. Još samo treba vidjeti hoće li na kraju Mitsubishi Outlander PHEV stići i na europsko tržište ili ne. Naša procjena je da hoće, no ne prije proljeća sljedeće godine.

Ključne riječi:
Mitsubishi Outlander PHEV Plug-in hibrid SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 2. prosinac 1902.

12-2-1902 Prvi V8 motor

Prvi V8 motor

Prvi V8 motor patentirao je u Francuskoj Leon-Marie-Joseph-Clement Levavasseur. Danas je V8 najčešće korišteni oblik motora kada su u pitanju sportski ili veliki luksuzni automobili.

vs