Vidiauto Novosti Najave SsangYong najavio potpuno novi SUV X200

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 29.07.2021. 06:35

SsangYong skicama najavio potpuno novi SUV model kodne oznake X200

SsangYong najavio potpuno novi SUV X200

Iako mu ne cvjetaju ruže, gledano financijski, SsangYong to ne sprječava u razvijanju novih modela, a sada je s dvije skice najavljen novi SUV model puno privlačnijeg izgleda nego smo od ove tvrtke navikli.

Tvrtka SsangYong Motors je već neko vrijeme u financijskim problemima, no bez obzira na to što je opstanak pod jednim velikim upitnikom, u tvrtki i dalje razvijaju nove modele. Tako nakon što je najavljen model J100, kompaktni električni model koji bi se na tržištu trebao naći sljedeće godine, tvrtka je najavila još jedan model pod kodnom oznakom X200. Ono što X200 najviše izdvaja od ostalih modela ove tvrtke je njegov dizajn. Naime, i sami znate kako su SsangYong modeli imali ''poseban'' dizajn koji se nije svidio mnogima, a često su njihovi modeli bili na vrhu ljestvica najružnijih automobila.

SsangYong Motors X200 SUV

No s modelom X200 tvrtka najavljuje novu budućnost, a iako sprijeda pomalo sliči na Jeep Wrangler, dizajn je puno bolji nego što smo navikli od ove tvrtke. Naravno, sve ovo treba uzeti s rezervom i pričekati da se vidi završni proizvod, jer mnogi modeli na skicama izgledaju odlično, no do početka proizvodnje izgube svoj šarm.

SsangYong Motors X200 SUV_01

No bilo kako bilo, SsangYong X200 bi trebao biti predstavljen do kraja godine, a šuška se kako bi mogao imati hibridni ili plug-in hibridni pogonski sustav, a u opciji bi trebao biti ponuđen i pogon na sve kotače. No to su još uvijek sve špekulacije, pa će trebati pričekati premijeru, kada će biti otkrivene sve krate novog modela.

Ključne riječi:
hibrid SsangYong SUV X200
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 18. srpanj 1948.

Prva pobjeda najvećeg

Najveći vozač u povijesti Formule 1 Juan Manuel Fangio nastupio je u svojoj prvoj utrci te završio kao 12. Iako je tada imao već 27 godina Fangio je do kraja karijere (1957.) nanizao pet naslova svjetskog prvaka.

vs

.::.