Vidiauto Novosti Najave Smart uskoro predstavlja svoj prvi SUV

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 27.09.2021. 05:20

Za manje od dvije godine na tržište stiže električni Smart SUV

Smart uskoro predstavlja svoj prvi SUV

Smart konceptom #1 najavljuje svoj prvi SUV koji će se na tržištu naći najkasnije 2023. godine, a navedeni će model biti isključivo s električnim pogonom.

Smart je najavio svoj novi model, a riječ je o električnom SUV modelu gradske klase koji će se na tržištu naći najkasnije tijekom 2023. godine, a s tim bi modelom Smart trebao doživjeti novu mladost.

Smart Concept #1_01

Osim što će to biti prvi SUV tvrtke, to će biti i najveći model kojeg je ova tvrtka ikad ponudila. Tako će novi model biti dug oko 4290 mm, širok oko 1800 mm i visok oko 1700 mm, dok je međuosovinski razmak dug 2750 mm. Iako u konceptu vidimo četiri zasebna sjedala, serijska će izvedba straga imati klasičnu klupu za tri putnika, a uz to bi i prtljažnik trebao nuditi dovoljno prostora i za duža putovanja.

Smart Concept #1_04

Za razliku od koncepta #1, serijska izvedba će dobiti i klasičan B stup, kao i stražnja vrata koja se otvaraju klasično, a veličina naplataka će zasigurno biti manja od ovih 21-inčnih, kakvi su postavljeni na koncept.

Smart Concept #1_05

Osim toga, novi model bi trebao predstavljati i novi identitet Smarta koji treba biti ljepši, više cool i više sportski, a posebice bi se trebao svidjeti mlađoj populaciji, koja sve manje pokazuje interes za automobile. U tome će pripomoći i moderna unutrašnjost s mnogo načina spajanja s pametnim uređajima.

Smart Concept #1_02

Smart Concept #1 najavljuje novo poglavlje tvrtke, koje bi moglo biti ponovno uspješno, no sada treba pričekati da novi model stigne na tržište, pa da vidimo koliko će se stvarno svidjeti kupcima.

Smart Concept #1_03
Ključne riječi:
Concept #1 EV koncept Smart SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.