Vidiauto Novosti Najave Najavljen je Volkswagen Caddy Mini-Camper

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 03.08.2020. 05:05

Nova izvedba 

Za jesen je najavljen Volkswagen Caddy Mini-Camper

Najavljen je Volkswagen Caddy Mini-Camper

Već u rujnu će biti predstavljena nova izvedba Volkswagen Caddyja koja je namijenjena avanturistima, a novi model donosi više prostora i praktičnosti.

Volkswagen je objavio prve službene skice novog Caddyja u kamperskoj izvedbi, a koji je namijenjen mlađim kupcima i onima kojima je model VW California prevelika i preskupa. Novi Caddy dolazi i s novom oznakom – Mini-Camper.

volkswagen caddy camper teaser

Caddy Mini-Camper bi trebao biti puno praktičniji i prostraniji od prethodnika, a u ponudu stiže i veliki 1,4 m2 veliki stakleni prozor koji je moguće i zatamniti, kako vas ranojutarnje sunce ne bi probudilo. Tu je i veliki krevet, ali i prostor za pohranu kamperskih stolaca i stola. U ponudi Caddyja Mini-Campera je i velik broj sigurnosnih sustava koji će biti u ponudi, njih 19, a treba posebno naglasiti Trailer Assist, sustav za pomoć pri manevriranju s prikolicom, koji će dobro doći svima, pa i onima koji već imaju dovoljno iskustva s manevriranjem.

volkswagen caddy camper teaser_02

Poznato je kako će u ponudi biti jedan turbo benzinac obujma 1,5 litara, koji nudi snagu od 116 KS, dok je ponuda dizelskih motora veća, odnosno radi se o dvolitrenom TDI Evo motoru koji će biti dostupan u tri razine snage: 75 KS, 102 KS i 122 KS, a moći će se birati između ručnog ili automatskog mjenjača. Premijera za Volkswagen Caddy Mini-Camper je najavljena za rujan, a tada će se znati i točne specifikacije kao i cijene.

Ključne riječi:
Caddy Mini-Camper slobodno vrijeme Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 8. ožujak 1969.

Premijera Trans Am-a

Na današnji dan 1969. godine predstavljen je Pontiac Firebird Trans Am, samo jedan u seriji 'muscle car-a' koje je predstavio Pontiac tijekom 60-ih godina, a među kojima su bili Grand Prix i GTO.

vs