Vidiauto Novosti Najave Redizajnirani VW Tiguan i kao hibrid

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 02.07.2020. 05:02

Redizajn 

Redizajnirani VW Tiguan dolazi kao plug-in hibrid, ali i u sportskoj R izvedbi

Redizajnirani VW Tiguan i kao hibrid

Volkswagen je za Tiguan pripremio dotjeran izgled, sportsku R izvedbu s 320 KS, ali i plug-in hibridnu izvedbu s 245 KS i novi 4Motion pogon na sve kotače.

Volkswagen Tiguan je bio najprodavaniji model VW grupacije u prošloj godini, a stiglo je vrijeme za dotjerivanje druge generacije. Što se izgleda tiče, najviše novosti je sprijeda, gdje je Tiguan dobio nova svjetla sličnima onima na Golfu, a tu je i nova maska i prednji branik.

Volkswagen Tiguan 02

Straga je natpis Tiguan sada postavljen središnje ispod znaka, a promjene su vidljive i na braniku, ali i na grafici stražnjih svjetala. Sva svjetla su sad standardno u LED tehnici. Tu je i nekoliko novih boja i novi dizajn aluminijskih naplataka.

Volkswagen Tiguan 01

Osim dvolitrenog TDI motora sa 150 KS i novim 4Motion pogonom na sve kotače, jedna od glavnih novosti je plug-in hibridna izvedba koja će raspolagati s 245 KS, ali i sportska Tiguan R izvedba koja će pak dolaziti s 320 KS. Trenutno Volkswagen nije objavio nikakve tehničke podatke novih izvedbi, a podatke ćemo objaviti čim će biti objavljene.

Volkswagen Tiguan 04

U unutrašnjosti također ima novosti, pa novi Tiguan dolazi s novom digitalnom instrument pločom, a novi je i središnji multimedijski zaslon na kojem je najnoviji MIB3 sustav. Tu su i nove komande klima uređaja koje su odvojene od multimedije, ali se njima upravlja na dodir, a ispred vozača je i novi volan. U opciji je sada i Harman Kardon audio sustav snage 480 W.

Volkswagen Tiguan 03

Redizajnirani Tiguan, kao i Tiguan plug-in hibrid i Tiguan R na tržište dolaze na jesen, a tada će biti poznate i sve specifikacije, ali i cijene.

Volkswagen Tiguan 06
Ključne riječi:
Plug-in hibrid SUV Tiguan Tiguan plug-in hybrid Tiguan R Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs