Vidiauto Novosti Najave Redizajnirani VW Tiguan i kao hibrid

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 02.07.2020. 05:02

Redizajn 

Redizajnirani VW Tiguan dolazi kao plug-in hibrid, ali i u sportskoj R izvedbi

Redizajnirani VW Tiguan i kao hibrid

Volkswagen je za Tiguan pripremio dotjeran izgled, sportsku R izvedbu s 320 KS, ali i plug-in hibridnu izvedbu s 245 KS i novi 4Motion pogon na sve kotače.

Volkswagen Tiguan je bio najprodavaniji model VW grupacije u prošloj godini, a stiglo je vrijeme za dotjerivanje druge generacije. Što se izgleda tiče, najviše novosti je sprijeda, gdje je Tiguan dobio nova svjetla sličnima onima na Golfu, a tu je i nova maska i prednji branik.

Volkswagen Tiguan 02

Straga je natpis Tiguan sada postavljen središnje ispod znaka, a promjene su vidljive i na braniku, ali i na grafici stražnjih svjetala. Sva svjetla su sad standardno u LED tehnici. Tu je i nekoliko novih boja i novi dizajn aluminijskih naplataka.

Volkswagen Tiguan 01

Osim dvolitrenog TDI motora sa 150 KS i novim 4Motion pogonom na sve kotače, jedna od glavnih novosti je plug-in hibridna izvedba koja će raspolagati s 245 KS, ali i sportska Tiguan R izvedba koja će pak dolaziti s 320 KS. Trenutno Volkswagen nije objavio nikakve tehničke podatke novih izvedbi, a podatke ćemo objaviti čim će biti objavljene.

Volkswagen Tiguan 04

U unutrašnjosti također ima novosti, pa novi Tiguan dolazi s novom digitalnom instrument pločom, a novi je i središnji multimedijski zaslon na kojem je najnoviji MIB3 sustav. Tu su i nove komande klima uređaja koje su odvojene od multimedije, ali se njima upravlja na dodir, a ispred vozača je i novi volan. U opciji je sada i Harman Kardon audio sustav snage 480 W.

Volkswagen Tiguan 03

Redizajnirani Tiguan, kao i Tiguan plug-in hibrid i Tiguan R na tržište dolaze na jesen, a tada će biti poznate i sve specifikacije, ali i cijene.

Volkswagen Tiguan 06
Ključne riječi:
Plug-in hibrid SUV Tiguan Tiguan plug-in hybrid Tiguan R Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.