Vidiauto Novosti Najave Potpuno nova Honda HR-V samo kao hibrid

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 19.02.2021. 04:56

Predstavljena nova Honda HR-V koja će biti dostupna samo kao hibrid

Potpuno nova Honda HR-V samo kao hibrid

Honda je jučer najavila novu generaciju svojeg kompaktnog SUV modela HR-V, koji će se u salonima naći krajem ove godine i to samo s hibridnim sustavom.

Honda je jučer objavila prve informacije o potpuno novoj generaciji kompaktnog SUV-a HR-V, a koji će se u europskim salonima naći do kraja ove godine. Osim potpuno novog izgleda, novost je i kako će ovaj model pokretati isključivo hibridni sustav.

Honda_HR-V_e_HEV_2021_02

Tako će i HR-V nositi oznaku e:HEV (Hybrid Electric Vehicle – hibridno električno vozilo), a pridružuje se ostalim elektrificiranim modelima. Naime, Honda će od 2022. godine na europskom tržištu sve svoje modele nuditi i u elektrificiranoj izvedbi, a u ponudi je već Jazz i CR-V s hibridnim pogonom.

Honda_HR-V_e_HEV_2021_01

Novi HR-V ima puno zaobljeniji i moderniji dizajn od prethodnika, a gledajući s boka, izgleda i pomalo coupeovski. Prednja maska je ''stopljena'' s branikom, koji u donjem dijelu neodoljivo podsjeća na većeg brata CR-V, što nije nimalo loše. S prethodnika je preuzet dizajnerski element sakrivene ručice za otvaranje stražnjih vratiju, a straga su svjetla sada tanja, zaobljenija i spojena.

Honda_HR-V_e_HEV_2021_03

Iz Honde kažu kako u unutrašnjosti ima više prostora, a HR-V nudi i magična stražnja sjedala, koja možete preklopiti kao i na svakom drugom vozilu, ali možete i podići sjedeću površinu, a sve kako bi prijevoz većih stvari bio što jednostavniji. Dizajn unutrašnjosti je minimalistički, a središnja konzola se sastoji od središnjeg multimedijskog zaslona i odvojenih komandi klima uređaja. Uostalom, treba li vam još nešto? Osim toga, korišteni su kvalitetniji materijali, pa će ukupan dojam biti još bolji.

Honda_HR-V_e_HEV_2021_04

Ovo su nažalost sve informacije koje je Honda objavila, pa ostaje pričekati informacije o pogonskom sklopu, dimenzijama, ali i cijeni ovog modela.

Ključne riječi:
Honda HR-V SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 6. ožujak 1929.

3-6-1929 Preminuo David Buick

Preminuo David Buick

Osnivač proizvođača automobila Buick, David Buick, umro je na današnji dan 1929. godine. Bivši proizvođač kada za kupaonice, Buick je prvi vlastiti automobil prodao 1904. godine.

vs