Vidiauto Novosti Najave Potpuno nova Honda HR-V samo kao hibrid

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 19.02.2021. 04:56

Predstavljena nova Honda HR-V koja će biti dostupna samo kao hibrid

Potpuno nova Honda HR-V samo kao hibrid

Honda je jučer najavila novu generaciju svojeg kompaktnog SUV modela HR-V, koji će se u salonima naći krajem ove godine i to samo s hibridnim sustavom.

Honda je jučer objavila prve informacije o potpuno novoj generaciji kompaktnog SUV-a HR-V, a koji će se u europskim salonima naći do kraja ove godine. Osim potpuno novog izgleda, novost je i kako će ovaj model pokretati isključivo hibridni sustav.

Honda_HR-V_e_HEV_2021_02

Tako će i HR-V nositi oznaku e:HEV (Hybrid Electric Vehicle – hibridno električno vozilo), a pridružuje se ostalim elektrificiranim modelima. Naime, Honda će od 2022. godine na europskom tržištu sve svoje modele nuditi i u elektrificiranoj izvedbi, a u ponudi je već Jazz i CR-V s hibridnim pogonom.

Honda_HR-V_e_HEV_2021_01

Novi HR-V ima puno zaobljeniji i moderniji dizajn od prethodnika, a gledajući s boka, izgleda i pomalo coupeovski. Prednja maska je ''stopljena'' s branikom, koji u donjem dijelu neodoljivo podsjeća na većeg brata CR-V, što nije nimalo loše. S prethodnika je preuzet dizajnerski element sakrivene ručice za otvaranje stražnjih vratiju, a straga su svjetla sada tanja, zaobljenija i spojena.

Honda_HR-V_e_HEV_2021_03

Iz Honde kažu kako u unutrašnjosti ima više prostora, a HR-V nudi i magična stražnja sjedala, koja možete preklopiti kao i na svakom drugom vozilu, ali možete i podići sjedeću površinu, a sve kako bi prijevoz većih stvari bio što jednostavniji. Dizajn unutrašnjosti je minimalistički, a središnja konzola se sastoji od središnjeg multimedijskog zaslona i odvojenih komandi klima uređaja. Uostalom, treba li vam još nešto? Osim toga, korišteni su kvalitetniji materijali, pa će ukupan dojam biti još bolji.

Honda_HR-V_e_HEV_2021_04

Ovo su nažalost sve informacije koje je Honda objavila, pa ostaje pričekati informacije o pogonskom sklopu, dimenzijama, ali i cijeni ovog modela.

Ključne riječi:
Honda HR-V SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.