Vidiauto Automobili Nove tehnologije, studije&prototipi Škoda ima aplikaciju za Android i iOS

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 26.09.2013. 10:25

Pametni telefoni 

Škoda ima aplikaciju za Android i iOS

Škoda ima aplikaciju za Android i iOS

Ukoliko imate Škodu i jedan od pametnih telefona koji rade na Androidu ili Appleovom iOS-u tada ste spremni za aplikaciju Škoda Service.

Aplikacija na Google Play Storeu veličine je 2,51 MB, dok je iOS verzija „teška“ 3,1 MB. Besplatna je i dizajnirana je poput mobilnog asistenta koji će vam dati informacije o servisima, pomoći će vam na cesti te dati informacije o vašem vozilu.

Skoda aplikacija za iOS i Android (4)

Na karti možete vidjeti pozicije Škodinih servisa

„Moj servis“ je dio aplikacije Škoda Service koji omogućuje lociranje servisa na mapi te pokretanje navigacije kako biste stigli do servisa. Putem aplikacije moguće je poslati e-mail servisu, nazvati ih, provjeriti radno vrijeme te jednim dodirom posjetiti web stranicu servisa.
„Pomoć na cesti“ je vjerojatno dio koji baš i ne želite ponovo pokrenuti, nakon što iz znatiželje pogledate što nudi:
- prikaz trenutne lokacije na karti,
- mogućnost pozivanja broja Škoda mobilnog jamstva,
- osnovne savjete u slučaju nužde.

Treći dio aplikacije Škoda Service je „Moje vozilo“ i pruža informacije o vašoj Škodi. Nakon što odaberete vaš model (ponuđeni su Citigo, Fabia, Roomster, Rapid, Octavia, Yeti, Superb i Laura, uz mogućnost odabira i starijih godišta) moći ćete provjeriti popis kontrolnih žaruljica i detaljan opis istih te cjelokupan sadržaj uputa za rukovanje, tražilica pojmova i mogućnost dodavanja favorita. Upute se ne nalaze u samom telefonu nego ih treba dodatno skinuti na mobitel pa ako krećete na putovanje gdje možda nećete moći preuzeti aplikaciju, učinite to dok ste kod kuće. Na primjer, upute za Octaviju III veličine su 5 MB.

Ključne riječi:
Android aplikacija Apple iOS servis Škoda
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.