Vidiauto Automobili Nove tehnologije, studije&prototipi Audi predstavio svoj tablet u Las Vegasu

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 10.01.2014. 13:51

CES 2014 

Audi predstavio svoj tablet u Las Vegasu

Audi predstavio svoj tablet u Las Vegasu

Nakon što je u 2013. godini ostvarena rekordna prodaja automobila u cijelom svijetu, Audi nastavlja s iznenađenjima - u Las Vegasu je predstavljen - tablet!

Ne radi se o tabletu na koji je Audi samo zalijepio svoj naziv, u Las Vegasu na sajmu CES predstavljen je tablet vlastite izrade, a namijenjen je vozilima. Očekivano!

Tablet ima dijagonalu od 10,2 inča i full HD rezoluciju 1920x1080 piksela te nosi naziv Audi Smart Display, u čijem srcu kuca Nvidijin Tegra 4 procesor, donosi portal Vidi.hr. Radi na posebno prilagođenoj inačici Android OS-a koja je dizajnirana za potrebe korištenja u vozilima.

Audi je na svoj tablet ugradio rotirajući UI te touchpad MMI sučelje kako bi se rukovanje čim više olakšalo. Tabletom će se moći upravljati glasovnim komandama te uživati u Wi-Fi Internetu, koji će na nekim tržištima omogućiti Audijev partner AT&T. Posjeduje LTE 4G povezivost, a korisnici će moći preuzimati aplikacije s Google Play Storea kao i na "običnim" tabletima.

Audi nije objavio kada će se njihov tablet naći na cestama niti kolika će mu biti cijena, ukoliko se neće prodavati isključivo u paketu s automobilom.

Ključne riječi:
Android Audi tablet touchscreen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs