Vidiauto Automobili Nove tehnologije, studije&prototipi Smartphone aplikacija NOVI AUTI

Autor: Sponzorirana vijest Objavljeno: 30.10.2013. 13:44

Aplikacije 

Smartphone aplikacija NOVI AUTI

Smartphone aplikacija NOVI AUTI

Želite li saznati koji su automobili dostupni na tržištu i koje su nove cijene vozila?

Predstavljamo besplatnu aplikaciju NOVI AUTI za iPhone, iPad i Android. Aplikacija je namijenjena svim vlasnicima vozila i onima koji tek planiraju to postati. U aplikaciji su iskazane sve osnovne informacije o vozilima te cijene vozila koja su dostupna na hrvatskom tržištu. Uz to, priložene su i fotografije vozila.

Novi auti-Google_mala

Želite li biti u trendu, aplikacija omogućava izlistavanje prema posljednje unesenim vozilima (vozila koja su tek stigla na tržište). Preferirate li određenu marku, možete istraživati modele vozila te marke. Ukoliko je cijena presudan faktor, vozila mogu biti izlistana i po cjenovnoj kategoriji.
Uz cijene vozila navedena je i visina mjesečnog leasing obroka. Kupujete li auto za sebe ili za firmu, možete koristiti leasing kalkulator ili čak kroz aplikaciju dobiti predodobrenje za leasing.

No, najvažnije od svega; preuzmete li besplatnu aplikaciju u Apple storeu ili Google playu, jednom mjesečno će se na vašem smartphoneu pojaviti poruka STIGLI SU NOVI AUTI! i bit ćete informirani o novitetima. Ima li što ljepše nego imati na dlanu sve informacije o novim autima i njihovim cijenama!

Preuzmite aplikaciju za Android uređaje s ovog linka

Preuzmite aplikaciju za iPhone i iPad uređaje s ovog linka

Novi auti-Google_624
Ključne riječi:
Android aplikacija Apple iOS Novi auti
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. rujan 1891.

Rođen «otac» suvremenog autoputa

Fritz Todt, tvorac i glavni inženjer modernog njemačkog autobahna rođen je u Pforzheim-u, Njemačka. Pod njegovim nadzorom do drugog svjetskog rata nastala je najveća mreža autoputa na svijetu, koja se kasnije nastavila razvijati.

vs

.::.