Vidiauto Automobili Nove tehnologije, studije&prototipi VW aplikacija za Augmented reality

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 30.04.2014. 16:41

Volkswagen 

VW aplikacija za Augmented reality

VW aplikacija za Augmented reality

Volkswagen je predstavio aplikaciju za Android i iOS pametne uređaje „VW seeMore“ koja spaja stvarni svijet i Augmented reality.

Nakon što s Googleovog i Appleovog marketa preuzmete aplikaciju „VW seeMore“ dovoljno je kameru pametnog telefona usmjeriti fotografiji novog Golfa ili Pola, a na ekranu će se pojaviti 3D model automobila. Na fotografiji, koja se rotira zajedno s rotiranjem vašeg telefona ili tableta, moguće je mijenjati boju vozila ili pak felge tako da možete vidjeti kako bi izgledao automobil koji želite. Aplikacija omogućuje 3D efekte u virtualnoj stvarnosti, besplatna je za preuzimanje, a Volkswagen je u Hrvatskoj kao jedan od prvih u svijetu uveo ovu aplikaciju. Čak prije Volkswagena u Njemačkoj.

Aplikaciju je razvila tvrtka Card Emotion iz Njemačke, veličine je oko 40 MB, a do sada je preuzeta oko 5000 puta.

Volkswagen je u Hrvatskoj predstavio i besplatnu aplikaciju „Volkswagen Magazin Hrvatska“ koja je dostupna za pametne telefone i tablete.

VW aplikacija za Augmented reality (3)
VW aplikacija za Augmented reality (2)
Ključne riječi:
aplikacija Apple Augmented reality Google Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 28. rujan 1978.

9-28-1978  Rekord za Wankel motor

Rekord za Wankel motor

Urednik američkog automobilskog časopisa Car & Driver postigao je svjetski brzinski rekord za automobile pogonjene rotacijskim (Wankel) motorom. Za upravljačem modificirane Mazde RX-7 Don Sherman je vozio 297,74 km/h.

vs