Vidiauto Novosti Najave Renault Trafic Combi i Trafic SpaceClass

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 09.11.2020. 05:05

Novitet 

Na proljeće stižu novi Renault Trafic Combi i Trafic SpaceClass

Renault Trafic Combi i Trafic SpaceClass

Renault je obnovio čitavu Trafic gamu povodom 40. obljetnice od pojave prve generacije, a novi modeli donose i snažniji motor, ali i više sigurnosnih sustava i novu unutrašnjost.

Renault predstavlja potpuno novu generaciju Trafica za prijevoz putnika, dostupnog u dvije izvedbe: novi Renault Trafic Combi i novi Renault Trafic SpaceClass. Novi Trafic Combi prije svega je namijenjen vozačima koji se profesionalno bave prijevozom putnika (tvrtke ili zajednice) i velikim obiteljima. Ispunjuje njihove potrebe za većom količinom prostora i modularnošću, bez kompromisa u pogledu udobnosti i broja sjedala.

2020 - New Renault Trafic SpaceClass (1)

Renault SpaceClass ispunjuje očekivanja najzahtjevnijih vozača i putnika koji traže prilagodljivost, prostranost i ekskluzivnu udobnost. Vozači koji se bave prijevozom važnih osoba i ostalih putnika odabrat će inačicu Signature koja nudi prostor poslovne klase. Kupcima koji pak žele pobjeći od svakodnevice namijenjena je inačica Escapade. Novi modeli donose potpuno novi prednji dio s novim Full LED svjetlima, većom maskom i novim branikom, a u ponudi je i nova boja, pa kupci sada mogu birati između 7 boja karoserije. Nov je i poklopac motora ispod kojeg se također skrivaju novosti.

2020 - New Renault Trafic SpaceClass (3)

Ponuda motora uključuje dCi 110 s ručnim mjenjačem, dCi 150 s ručnim ili EDC automatskim mjenjačem i dCi 170 koji dolazi isključivo s EDC mjenjačem. 6-stupanjski automatski mjenjač s dvije spojke EDC, dostupan sa 150 KS i 170 KS snažnim motorima povećava udobnost i odzivnost brzim i preciznim promjenama stupnjeva prijenosa, a motori su opremljeni sustavom Stop & Start i ispunjuju zahtjeve norme Euro 6D Full.

2020 - New Renault Trafic SpaceClass (2)

Unutrašnjost donosi novu armaturnu ploču i novi 8-inčni multimedijski sustav s najnovijim Easy Link softverom, a tu je i podrška za Android Auto i Apple CarPlay, kao i za bežično punjenje. Tu je i sustav za automatsko kočenje, adaptivni tempomat i sustav za nadzor mrtvog kuta i za nadzor izlaska iz trake.

2020 - New Renault Trafic SpaceClass

U unutrašnjosti se krije prostor za 9 putnika ili za 1,8 m3 prtljage, a više detalja o modelima bit će objavljeno početkom sljedeće godine, odnosno prije početka prodaje u ožujku 2021.

Ključne riječi:
Kombi Renault Trafic Trafic Combi Trafic SpaceClass za 9 putnika
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. prosinac 1971.

12-4-1971 Najveći opoziv vozila u povijesti

Najveći opoziv vozila u povijesti

General Motors je opozvao 6.700.000 vozila zbog greške na motorima. To je bio najveći dobrovoljni sigurnosni opoziv u povijesti autoindustrije.

vs

.::.