Vidiauto Novosti Autobiz HGSS i dalje spašava s Dacijom Duster

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 26.10.2020. 05:24

Sponzorstva 

Dacia Duster i dalje pouzdan partner Hrvatske gorske službe spašavanja

HGSS i dalje spašava s Dacijom Duster

Uspješna suradnja Dacije i HGSS-a se nastavlja već sedmu godinu za redom i to s tri nova primjerka Dacije Duster.

Hrvatska gorska služba spašavanja sedmu godinu za redom dobila je na uporabu tri terenska vozila Dacia Duster. Ključeve Dustera primio je pročelnik GSS-a, g. Josip Granić, a u ime marke Dacia predala mu ih je direktorica prodaje i mreže tvrtke Renault Nissan Hrvatska, gđa Gordana Bursać.

Dacia - ponosni partner HGSS_02

Nakon šest godina pozitivnog iskustva s uporabom Dacije Duster u mnogim akcijama spašavanja, Dacia je pripadnicima HGSS-a, još jednom ustupila na korištenje tri Dacije Duster s pogonom na sve kotače, snažnim motorom, povišenim podvozjem i korisnom opremom poput četiri kamere za pregled 360° ili pak sustav za kontrolirano spuštanje nizbrdicom, što sve dodatno olakšava vožnju na zahtjevnim i nepreglednim terenima.

Dacia - ponosni partner HGSS_01

''Da bi naši pripadnici GSS-a uspješno i brzo odgovorili na poziv upomoć, itekako su im potrebna pouzdana i lako upravljiva vozila koja omogućuju brz izlazak na teren, što bliže mjestu nesreće. Tu do izražaja dolaze iznimne terenske mogućnosti i okretnost Dacije Duster koje se već šest godina svakodnevno dokazuju u našim aktivnostima, stoga smo izuzetno zadovoljni ovom suradnjom'', rekao je na primopredaji ključeva pročelnik HGSS-a, g. Josip Granić

Ključne riječi:
Dacia donacija Duster HGSS sponzorstva
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 17. listopad 1994.

10-17-1994 Najduža vožnja taksijem

Najduža vožnja taksijem

Nakon 42.350 prijeđenih kilometara vozač taksija Jeremy Levine i dvoje putnika Mark Aylett i Carlos Aresse vratili su se u London s puta do Rta dobre nade u Južnoj Africi. Putnici su za avanturu platili nevjerojatnih 40.000 funti (oko 65.000 eura).

vs