Vidiauto Novosti Autobiz HGSS i dalje spašava s Dacijom Duster

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 26.10.2020. 05:24

Sponzorstva 

Dacia Duster i dalje pouzdan partner Hrvatske gorske službe spašavanja

HGSS i dalje spašava s Dacijom Duster

Uspješna suradnja Dacije i HGSS-a se nastavlja već sedmu godinu za redom i to s tri nova primjerka Dacije Duster.

Hrvatska gorska služba spašavanja sedmu godinu za redom dobila je na uporabu tri terenska vozila Dacia Duster. Ključeve Dustera primio je pročelnik GSS-a, g. Josip Granić, a u ime marke Dacia predala mu ih je direktorica prodaje i mreže tvrtke Renault Nissan Hrvatska, gđa Gordana Bursać.

Dacia - ponosni partner HGSS_02

Nakon šest godina pozitivnog iskustva s uporabom Dacije Duster u mnogim akcijama spašavanja, Dacia je pripadnicima HGSS-a, još jednom ustupila na korištenje tri Dacije Duster s pogonom na sve kotače, snažnim motorom, povišenim podvozjem i korisnom opremom poput četiri kamere za pregled 360° ili pak sustav za kontrolirano spuštanje nizbrdicom, što sve dodatno olakšava vožnju na zahtjevnim i nepreglednim terenima.

Dacia - ponosni partner HGSS_01

''Da bi naši pripadnici GSS-a uspješno i brzo odgovorili na poziv upomoć, itekako su im potrebna pouzdana i lako upravljiva vozila koja omogućuju brz izlazak na teren, što bliže mjestu nesreće. Tu do izražaja dolaze iznimne terenske mogućnosti i okretnost Dacije Duster koje se već šest godina svakodnevno dokazuju u našim aktivnostima, stoga smo izuzetno zadovoljni ovom suradnjom'', rekao je na primopredaji ključeva pročelnik HGSS-a, g. Josip Granić

Ključne riječi:
Dacia donacija Duster HGSS sponzorstva
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. travanj 1995.

4-24-1995 Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1 proizvedena je na današnji dan 1995. godine. Od 1990. do 1995. godine, proizvedeno je 6939 primjeraka Corvette ZR-1. GM-ova namjera je bila stvoriti ultimativni sportski automobil u pogledu cijene i performansi.

vs

.::.