Vidiauto Novosti Autobiz HGSS i dalje spašava s Dacijom Duster

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 26.10.2020. 05:24

Sponzorstva 

Dacia Duster i dalje pouzdan partner Hrvatske gorske službe spašavanja

HGSS i dalje spašava s Dacijom Duster

Uspješna suradnja Dacije i HGSS-a se nastavlja već sedmu godinu za redom i to s tri nova primjerka Dacije Duster.

Hrvatska gorska služba spašavanja sedmu godinu za redom dobila je na uporabu tri terenska vozila Dacia Duster. Ključeve Dustera primio je pročelnik GSS-a, g. Josip Granić, a u ime marke Dacia predala mu ih je direktorica prodaje i mreže tvrtke Renault Nissan Hrvatska, gđa Gordana Bursać.

Dacia - ponosni partner HGSS_02

Nakon šest godina pozitivnog iskustva s uporabom Dacije Duster u mnogim akcijama spašavanja, Dacia je pripadnicima HGSS-a, još jednom ustupila na korištenje tri Dacije Duster s pogonom na sve kotače, snažnim motorom, povišenim podvozjem i korisnom opremom poput četiri kamere za pregled 360° ili pak sustav za kontrolirano spuštanje nizbrdicom, što sve dodatno olakšava vožnju na zahtjevnim i nepreglednim terenima.

Dacia - ponosni partner HGSS_01

''Da bi naši pripadnici GSS-a uspješno i brzo odgovorili na poziv upomoć, itekako su im potrebna pouzdana i lako upravljiva vozila koja omogućuju brz izlazak na teren, što bliže mjestu nesreće. Tu do izražaja dolaze iznimne terenske mogućnosti i okretnost Dacije Duster koje se već šest godina svakodnevno dokazuju u našim aktivnostima, stoga smo izuzetno zadovoljni ovom suradnjom'', rekao je na primopredaji ključeva pročelnik HGSS-a, g. Josip Granić

Ključne riječi:
Dacia donacija Duster HGSS sponzorstva
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 29. studeni 1996.

11-29-1996 Predsjednik VW-a odstupa nakon špijunske afere

Predsjednik VW-a odstupa nakon špijunske afere

Predsjednik Volkswagena Jose Ignacio Lopez morao je odstupiti s položaja nakon optužbi da je ukrao trgovačke tajne iz General Motorsa za vrijeme dok je radio u toj tvrtci. Lopez je 1993. zajedno s još trojicom menadžera iz GM-a prešao u VW.

vs