Vidiauto Novosti Najave Moderna reinkarnacija modela Type H

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 22.05.2018. 06:14

Retro dostavnjak 

Najbolji način da se istaknete s kombijem – moderni Type H

Moderna reinkarnacija modela Type H

Tvrtka Caselani Automobili iz Italije je napravila odličan posao sa svojim panelima moderne reinkarnacije legendarnog Citroena Type H.

"Novi" Type H je odlična reklama za vašu tvrtku jer ćete teško proći nezapaženo pojavite li se u modernoj verziji modela Type H tvrtke Caselani Automobili, koja se nalazi u Italiji, a koja nudi razne panele koji svojim izgledom pobuđuju posebne emocije.

type h 2

Baza za sve je Citroen Jumper, na koji se kasnije postavljaju retro paneli kako bi vozilo, odnosno kombi, dobili specifičan izgled. Homologacija vrijedi za sve EU države, te nećete imati problem prilikom registracije vozila.

type h 3

Trenutno je dostupno pet različitih verzija modela Type H – Panelvan (klasičan zatvoreni kombi), Minibus (verzija sa sjedalima), Campervan, Mobile shop i Foodtruck (za prodaju hrane i potrepština). Uskoro će se u ponudi naći i verzije za vučnu službu te model s pogonom na sve kotače.

type h 5

Cijene prerade kreću od 16.800 EUR, a većina cijena se vrti oko 22.000 EUR te naravno ovise o veličini baznog Jumpera, jer se sve nadogradnje mogu naručiti za različite dužine Jumpera.

type h 7

Originalni Citroen Type H se proizvodio od 1947. do 1981. godine i proizveden je u 473.289 primjeraka, a radi specifičnog izgleda i povoljne cijene, bio je miljenik mnogih. Pokretali su ga dizelski i benzinski motori snage 51 KS, odnosno 56 KS, a maksimalna brzina jačeg modela bila je 105 km/h.

type h

Bazu moderne reinkarnacije čini Citroen Jumper kojeg je moguće dobiti s rasponom snage od 110 KS do 160 KS, a maksimalna brzina mu ide i do 165 km/h. Moderna verzija nudi i više sjedala, 3 do 9, kao i veću nosivost i više prostora.

type h 8
Ključne riječi:
Citroën Type H
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. rujan 1908.

9-24-1908 Prvi Model T

Prvi Model T

Prvi tvornički izrađen Ford model T završen je na današnji dan. Automobil je svoju pravu popularnost i slavu počeo stjecati tek 6 godina kasnije kada je uvođenjem proizvodnje na pokretnoj traci osjetno pojeftinio.

vs

.::.