Vidiauto Novosti Najave Najavljen je coupe SUV Megane Conquest

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 28.09.2020. 06:18

Novitet 

Renault najavljuje coupe SUV Megane Conquest

Najavljen je coupe SUV Megane Conquest

U prvoj polovici sljedeće godine Renault predstavlja još jedan SUV u svojoj ponudi, a riječ je o Meganeu Conquest, coupe SUV modelu koji će dolaziti s hibridnim i blagim hibridnim pogonskim motorima.

Renault Megane Conquest je coupe SUV koji je već poznat na tržištu Rusije gdje dolazi pod imenom Arkana, a isto ime će nositi i u ostatku europskih država, dok će se kod nas i u ostatku bivše Jugoslavije zvati Megane Conquest.

Renault Megane Conquest

Megane Conquest donosi novi oblik u kategoriju cjenovno prihvatljive kategorije SUV modela, jer je dosad coupe SUV oblik bio dostupan samo na skupim modelima. No sada će takav oblik biti ponuđen puno većem broju kupaca.

Renault Megane Conquest_03

Pogonski motori će se sastojati od E-Tech hibridnog motora sa 140 KS, kakav smo nedavno vozili u modelu Clio, a u ponudu stiže i 1,3-litreni TCe u izvedbi sa 140 KS i sa 160 KS u kombinaciji s 12V mikrohibridnim pogonom.

Renault Megane Conquest_02

Tehnologija E-TECH hibrida, koji već pokreću modele Clio, Captur i Megane, Renaultova je inovacija nastala na temelju iskustva stečenog na električnim vozilima i bolidima Formule 1, a tijekom čijeg je razvoja prijavljeno čak 150 patenata.

Renault Megane Conquest_05

Unutrašnjost je poznata iz drugih Renault modela i donosi digitalnu instrument ploču i središnji multimedijski zaslon koji je među najvećima u klasi. Renault poseban naglasak stavlja na kvalitetu i udobnost ovog 4.545 mm dugog, 1.820 mm širokog i 1.576 mm visokog modela, koji dolazi s međuosovinskim razmakom od 2.721 mm i udaljenosti karoserije od tla od 205 mm.

Renault Megane Conquest_06

Premijera za Renault Megane Conquest je zakazana za prvu polovicu sljedeće godine, a onda će biti poznati svaki detalj novog modela, a tada će biti objavljene i cijene novog modela.

Ključne riječi:
Arkana blagi hibrid coupe SUV hibrid Megane Conquest Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 1. srpanj 1956.

Gradnja autocesta u SAD-u

Kongres SAD-a prihvatio je uredbu o autocestama kojom je predviđena preraspodjela prihoda od poreza kako bi se u idućih 13 godina izgradilo preko 70.000 kilometra autocesta širom SAD-a. U tom je razdoblju za autoceste prikupljeno 50 milijardi $.

vs