Vidiauto Novosti Najave Predstavljen je Chevrolet Silverado HD

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 05.12.2018. 06:32

Moćan pick-up 

Predstavljen je potpuno novi heavy-duty pick-up Chevrolet Silverado HD

Predstavljen je Chevrolet Silverado HD

Chevroletu je ovo već treći Silverado model koji je predstavljen unutar 18 mjeseci, a ovog puta je riječ o najvećem ''heavy-duty'' modelu.

Objavljene su prve fotografije trećeg po redu Silverado modela kojeg Chevrolet predstavlja unutar 18 mjeseci. Novi Chevrolet Silverado HD u prodaju kreće na proljeće sljedeće godine kao model za 2020. godinu.

Chevrolet Silverado HD sprijeda

S modelom Silverado 1500 dijeli samo krov, dok su svi ostali karoserijski dijelovi drugačiji, kako bi se što više distancirao od braće, jer je i namijenjen drugačijem krugu kupaca. Silverado HD će se proizvoditi u Flint tvornici u Michiganu.

Chevrolet Silverado HD straga

U ponudi su dva nova motora, potpuno novi benzinski motor uparen sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem te V8 turbo dizel motor koji raspolaže s čak 1.233 Nm okretnog momenta! Potonji je uparen s novim Allison 10-stupanjskim mjenjačem.

Chevrolet Silverado HD detalj

Osim toga, poboljšanja su i u vidu prostranosti, pa tako crew cab kabina nudi 7,6 cm dodatnog prostora za noge. Iako još nisu objavljene fotografije, u Chevroletu kažu kako je čitava unutrašnjost uređena vrhunski.

Chevrolet Silverado HD detalj 1

Nova generacija Silverada HD će također ponuditi i novu tehnologiju za pomoć vožnje s prikolicom, a nudit će i više kapaciteta za prijevoz, te bolje mogućnosti vuče prikolice. Upravo ono što traže kupci najvećih pick-up modela.

Ključne riječi:
Chevrolet pick-up Silverado HD
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

Na dan: 20. siječanj 1971.

1-20-1971 Predstavljen nesretni Jaguar

Predstavljen nesretni Jaguar

Jaguarov prototip XJ13 predstavljen je u Lindleyu, Engleska. XJ13 je trebao biti novi luksuzni Jaguar, ali nesreća je promijenila njegovu sudbinu: Norman Dewis, testni vozač, uništio je prototip na prvoj testnoj vožnji. U tom je trenutku završio i razvoj.

vs