Vidiauto Novosti Najave Jeep prikazao slike novog Wranglera

Autor: IR Objavljeno: 03.11.2017. 06:10

Legenda u novom ruhu 

Sljedeće godine dolazi novi Jeep Wrangler

Jeep prikazao slike novog Wranglera

Legendarni Jeep Wrangler za sljedeću godinu dobiva potpuno novu generaciju modela, no osnovni dizajn je i dalje inspiriran originalnim Wranglerom.

Jeep je objavio prve fotografije novog modela Wranglera koji će biti predstavljen na Sajmu automobila u Los Angelesu. Wranglerova tradicija traje već 75 godina, a prvi model je bio razvijen za potrebe američke vojske u Drugom svjetskom ratu. Već na prvi pogled linije novog Wranglera daju naslutiti kako je riječ o robusnom automobilu, no detalji  kao što su okrugla dnevna LED svjetla, daju naslutiti da se mislilo i na šminkerski izgled, ali i na sigurnost.

Jeep Wrangler Rubicon 2

Karakteristična prednja maska sa sedam otvora zaštitni je znak svih Jeep vozila, a zanimljiv su detalj i prednja i stražnja vrata koja imaju vanjske nosače i koji podsjećaju na neka davna vremena u proizvodnji vozila. Novi Jeep Wrangler će dolaziti u verziji s tri ili pet vrata, s tvrdim ili mekim krovom, a bit će i dalje dostupna verzija Rubicon.

Službene informacije o pogonskim agregatima još nema, ali pod poklopcem novog Wranglera bi se trebao naći dvolitreni turbo benzinac s četiri cilindra, 3,6-litreni V6 benzinac te 3,0-litreni V6 turbo diesel. Da, zanimljivo je da će Jeep i u novog Wranglera ponuditi dizelski motor, a tržište će pokazati koliko je to u današnje vrijeme isplativo ili ne.

Jeep Wrangler Rubicon

Pogon na sve kotače se podrazumijeva, a zanimljivo je da će naknadno biti predstavljena i pick-up verzija Wranglera. Svi detalji će biti poznati krajem ovog mjeseca, kada će biti održana press konferencija, a prodaja će krenuti početkom sljedeće godine, po još nepoznatoj cijeni.

Ključne riječi:
Jeep Wrangler
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 27. lipanj 1990.

6-27-1990  NASCAR-ovi munjeviti dani

NASCAR-ovi munjeviti dani

Tvrtka Paramount Motion Pictures predstavila je na današnji dan 1990. godine film Days of Thunder, djelo istih ljudi koji su kreirali hit Top Gun. Glavne uloge igrali su Tom Cruise i Nicole Kidman.

vs