Vidiauto Novosti Najave Jeep prikazao slike novog Wranglera

Autor: IR Objavljeno: 03.11.2017. 06:10

Legenda u novom ruhu 

Sljedeće godine dolazi novi Jeep Wrangler

Jeep prikazao slike novog Wranglera

Legendarni Jeep Wrangler za sljedeću godinu dobiva potpuno novu generaciju modela, no osnovni dizajn je i dalje inspiriran originalnim Wranglerom.

Jeep je objavio prve fotografije novog modela Wranglera koji će biti predstavljen na Sajmu automobila u Los Angelesu. Wranglerova tradicija traje već 75 godina, a prvi model je bio razvijen za potrebe američke vojske u Drugom svjetskom ratu. Već na prvi pogled linije novog Wranglera daju naslutiti kako je riječ o robusnom automobilu, no detalji  kao što su okrugla dnevna LED svjetla, daju naslutiti da se mislilo i na šminkerski izgled, ali i na sigurnost.

Jeep Wrangler Rubicon 2

Karakteristična prednja maska sa sedam otvora zaštitni je znak svih Jeep vozila, a zanimljiv su detalj i prednja i stražnja vrata koja imaju vanjske nosače i koji podsjećaju na neka davna vremena u proizvodnji vozila. Novi Jeep Wrangler će dolaziti u verziji s tri ili pet vrata, s tvrdim ili mekim krovom, a bit će i dalje dostupna verzija Rubicon.

Službene informacije o pogonskim agregatima još nema, ali pod poklopcem novog Wranglera bi se trebao naći dvolitreni turbo benzinac s četiri cilindra, 3,6-litreni V6 benzinac te 3,0-litreni V6 turbo diesel. Da, zanimljivo je da će Jeep i u novog Wranglera ponuditi dizelski motor, a tržište će pokazati koliko je to u današnje vrijeme isplativo ili ne.

Jeep Wrangler Rubicon

Pogon na sve kotače se podrazumijeva, a zanimljivo je da će naknadno biti predstavljena i pick-up verzija Wranglera. Svi detalji će biti poznati krajem ovog mjeseca, kada će biti održana press konferencija, a prodaja će krenuti početkom sljedeće godine, po još nepoznatoj cijeni.

Ključne riječi:
Jeep Wrangler
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. srpanj 1987.

Predstavljen Ferrari F40

Enzo Ferrari je na proslavi 40. godišnjice svoje tvrtke predstavio do tada najbrži Ferrari – model F40. Spartanski opremljen automobil je do 100 km/h ubrzavao za oko 3,5 sekundi i razvijao maksimalnu brzinu od 324 km/h.

vs

.::.