Vidiauto Novosti Najave Futuristički izgled za Mitsubishi L200

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 12.11.2018. 06:19

Redizajn 

Novi Mitsubishi L200 je dobio futuristički izgled

Futuristički izgled za Mitsubishi L200

Zahvaljujući ''Dynamic Shield'' dizajnu prednjeg dijela vozila, Mitsubishi L200 izgleda kao da dolazi iz budućnosti.

Mitsubishi je predstavio novi L200, na nekim tržištima poznat i kao Triton, a riječ je o modelu koji se zahvaljujući ''Dynamic Shield'' dizajnu prednjeg dijela ističe iz gomile, i djeluje kao da je došao iz budućnosti.  Sada Mitsubishi L200 sprijeda izgleda usklađeno s modelima Eclipse Cross i Outlander.

Mitsubishi L200 blato

Sprijeda su sad nova svjetla koja mogu biti i u bi-LED tehnologiji, nova maska i poklopac motora, a sada su i straga dostupna LED svjetla. Uz to dolaze i novi aluminijski naplatci u veličinama od 17 i 18 inča, te četiri nove boje (Diamond, Red Solid, Passion Orange i Graphite Grey).

Mitsubishi L200 interijer

U unutrašnjosti se tako može vidjeti i nova konzola te kvalitetniji materijali, a sad i L200 nudi automatsko kočenje s detekcijom pješaka, sustav za prepoznavanje vozila u mrtvom kutu, kamere oko čitavog vozila za prikaz u 360 stupnjeva i još mnogo toga.

Mitsubishi L200 straga

Iako informacija o motorizaciji još nema, šuška se kako će u Europi biti ponuđen 2,4-litreni MIVEC turbo dizel motor koji raspolaže sa 181 KS i 430 Nm okretnog momenta u kombinaciji s novim 6-brzinskim mjenjačem. Novi model dolazi s pogonom na dva ili na sve kotače, a potonji dolazi u verziji Super-Select i Easy-Select 4WD sustavom, a oba koriste novi off-road mod vožnje – Gravel, Mud/Snow, Sand i Rock.

Mitsubishi L200 sprijeda

Novi Mitsubishi L200 dolazi u tri veličine kabine – single cab, club cab i double cab, s time da se na Europskom tržištu single cab verzija neće nuditi, radi nikakve potražnje za takvim modelima. Spomenimo i kako se L200 proizvodi na Tajlandu, gdje prodaja kreće ovog tjedna, a onda i na svim ostalim tržištima.

Mitsubishi L200 single cab 1

Mitsubishi L200 single cab - verzija koja neće biti ponuđena na Europskom tržištu

Inače, Mitsubishi L200 ove godine slavi 40 godina od pojave prvog modela, a do danas je proizvedeno oko 4,7 milijuna primjeraka ovog modela u svim generacijama.

Ključne riječi:
L200 Mitsubishi pick-up
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 27. rujan 1925.

9-27-1925  Početak gradnje legendarnog Nurburgringa

Početak gradnje legendarnog Nurburgringa

U šumi Eifel započela je gradnja jednog od najpoznatijih svjetskih trkališta, Nurburgring. Staza je imala oko 21 kilometra i 72 zavoja. Tijekom godina staza odnijela brojne živote, a danas se u izvornom obliku koristi samo za rijetke prigode.

vs