Vidiauto Novosti Najave Fiat Fastback concept je luksuzan SUV

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 07.11.2018. 06:12

Koncept 

Fiat je u Brazilu predstavio koncept budućeg SUV-coupea

Fiat Fastback concept je luksuzan SUV

Fiat je za Sao Paulo Motor Show pripremio konceptnu verziju velikog SUV-coupe vozila, čija bi proizvodnja trebala krenuti kroz dvije godine.

Za ovogodišnji salon automobila Sao Paulo Motor Show, Fiat je pripremio zanimljivi koncept velikog SUV-coupea, a kako stvari trenutno stoje, serijski bi se model na cestama trebao naći kroz dvije godine.

fiat fastback concept 4

Kao osnovu za Fastback concept uzet je Fiat Toro, pick-up koji se već više od dvije godine nudi na tamošnjem tržištu, a trebao bi preuzeti i njegovu mehaniku, a to znači da će se nuditi pogon na prednje ili na sve mjenjače.

Fiat Toro pick-up

Fiat Toro, model na kojem je zasnovan koncept

Pod haubom bi se trebao naći benzinski 2,4-litreni motor koji raspolaže sa 186 KS, što će biti dovoljno za ugodnu vožnju. Kako službenih podataka još nema, Fastback concept će biti dug nešto manje od 5 metara, dok će međuosovinski razmak biti 2,98 metara, ako se neće mijenjati u odnosu na Toro.

fiat fastback concept 2

Što se pak samog izgleda tiče, za Europske kupce je prednji dio malo drugačiji, jer Fiat u Europi nudi ''klasičniju'' prednju masku i svjetla, no bočna linija je prilično dobro pogođena i donosi lijepe linije, a ukupan dojam je pozitivan.

fiat fastback concept 3

Sad još samo treba vidjeti hoće li i kada Fiat Fastback stići na europsko tržište.

fiat fastback concept 5
Ključne riječi:
Fastback concept Fiat koncept
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 19. siječanj 1955.

1-19-1955 Najviša razina luksuza

Najviša razina luksuza

Na salonu automobila New York Motorama, koji je održan u prestižnom hotelu Waldorf-Astoria, predstavljen je Cadillac Park Avenue. Taj je automobil poslužio kao prototip za raskošni model Eldorado Brougham.

vs