Vidiauto Novosti Najave Predserijski Rimac C_Two stigao u Ženevu

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 06.03.2019. 06:12

Ženeva 2019. 

Bijelo plavi Rimac C_Two je ponovo zvijezda Ženeve 

Predserijski Rimac C_Two stigao u Ženevu

Tvrtka Rimac i ove godine nastupa na Salonu automobila u Ženevi, a predstavljena je predserijska izvedba modela C_Two.

Atraktivna bijelo plava karoserija predserijske verzije modela C_Two, električnog superautomobila, ponovo je zvijezda Ženevskog sajma. A kako je i najavljeno, planovi za početak serijske proizvodnje u 2020. godini i dalje su na snazi.

C_TWO_Exterior_Rear

Rimac C_Two pokreću četiri elektromotora koji daju ukupnu snagu od 1.914 KS i 2.300 Nm okretnog momenta, što je dovoljno da ova električna zvijer od 0 do 100 km/h ubrza za svega 1,86 sekundi, dok za ubrzanje do 300 km/h treba svega 11,8 sekundi.

C_TWO_Top-Down_Doors-up

Baterije su kapaciteta 120 kWh i prema najnovijem WLTP-u doseg s jednim punjenjem bi trebao biti 550 km. Prema dostupnim informacijama, moguće je kako će performanse biti dodatno poboljšane do serijske proizvodnje.

C_TWO_Interior_Driver

Treba izdvojiti i ručno izrađenu unutrašnjost modela C_Two, a umjesto aparata za gašenje požara s prošlogodišnjeg izložbenog primjerka, ove godine se na tom mjestu nalaze dvije kožne plave putne torbe.

C_TWO_Front34

Na štandu je izložena i sama šasija koja se krije ispod atraktivne C_Two karoserije pa tako posjetitelji mogu vidjeti kako izgleda pogonski sklop s baterijama, ovjes i ostali detalji koji čine ovaj automobil posebnim.

C_TWO_Day-Detail-RearCarbon
Ključne riječi:
C_Two električni automobil Rimac Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.