Vidiauto Novosti Najave Uskoro dolazi Aston Martin Valkyrie

Autor: IR Objavljeno: 12.07.2017. 07:49

Novi superauto 

Uskoro dolazi Aston Martin Valkyrie

Uskoro dolazi Aston Martin Valkyrie

Aston Martin je objavio kako će njihov novi model Valkyrie stići na tržište 2019. godine i to u ograničenoj količini primjeraka od 175 komada.

Novi super sportski model iz Aston Martina na tržište stiže 2019. godine pod imenom Valkyrie. Prema najavama iz tvornice, Valkyrie će raspolagati s preko 1000 KS, dok bi težina trebala ostati na oko 1000 kilograma.

Aston Martin Valkyrie 3

Valkyrie je plod suradnje Aston Martina i Red Bulla, a pokretat će ga Cosworthov V12 motor obujma 6500 kubičnih centimetara. Mjenjač će biti automatski, sa sedam stupnjeva prijenosa, a zanimljivo je da će KERS sustav biti proizvod kompanije Rimac.

Aston Martin Valkyrie 4

Izrazito futuristički dizajniran model dolazi s gullwing vratima i bit će dostupan u ograničenoj količini od 175 komada, od kojih će 25 biti namijenjeno isključivo vožnji po trkaćoj stazi.

Aston Martin Valkyrie 2

Ako ste zainteresirani za navedeni model, pripremite oko 2,5 milijuna funti, koliko je najavljeno da će koštati Aston Martin Valkyrie.

Ključne riječi:
Aston Martin superautomobil valkyrie
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs