Vidiauto Novosti Najave Veliki planovi rasta za Aston Martin

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 21.12.2018. 06:04

Velike ambicije 

Aston Martin planira u sljedećih sedam godina udvostručiti prodaju

Veliki planovi rasta za Aston Martin

Do sredine sljedećeg desetljeća Aston Marin planira udvostručiti svoju proizvodnju, odnosno doseći prodaju od 14.000 automobila godišnje.

Iako nekad isključivo ekskluzivni proizvođač automobila, Aston Martinu u posljednje vrijeme ide sve bolje. Do kraja ove godine bi trebao proizvesti 6.400 automobila, koji su uglavnom i već prodani.

Aston Martin DB11 Volante

Prema najnovijim informacijama, do kraja 2025. godine Aston Martin bi želio godišnje prodavati čak 14.000 automobila, odnosno dvostruko više nego što misle proizvesti, odnosno prodati ove godine.

Aston Martin Rapide AMR

Aston Martin bilježi znatan rast prodaje u Aziji od 133%, a čak i u Kini, koja ove godine bilježi pad prodaje, Aston Martin ima rast od 118 %. S druge strane svijeta, u Sjedinjenim Američkim Državama rast prodaje iznosi čak 185 %!

Aston Martin Vantage

Zahvaljujući navedenim brojkama, nije ni čudno kako Aston Martin planira udvostručiti prodaju, jer ako brojke svake godine rastu za isti postotak, dvostruko viša prodaja neće predstavljati nikakav problem.

Aston Martin DBS Superleggera

Ne smije se zaboraviti napomenuti i kako je trenutno u ponudi čak sedam modela, a dodatan rast prodaje bi trebao potaknuti i novi SUV koji će biti predstavljen krajem sljedeće godine, a čija će proizvodnja i prodaja započeti 2020. godine. Novi SUV će se proizvoditi u novoj tvornici, a čije se otvorenje očekuje uskoro.

Ključne riječi:
Aston Martin budućnost tržište
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 12. kolovoz 1908.

Proizveden prvi Ford Model T

Prvi Ford Model T izašao je iz tvornice u Detroitu. Proizvodnja ovoga automobila eksplodirala je pet godina kasnije kada je uvedena pokretna traka. Model T bio je prvi «narodni» automobil u povijesti, a proizvodio se sve do 1927.

vs