Vidiauto Novosti Najave Novi Aston Martin Vanquish za 99 kupaca

Autor: IR Objavljeno: 16.08.2017. 07:44

Aston Martin Vanquish Zagato Volante

Novi Aston Martin Vanquish za 99 kupaca

Na prošlogodišnjem događaju Pebble Beach Concours d'Elegance, Aston Martin je predstavio Vanquish Zagato Coupe, a ove mu se godine pridružuje i kabrio izvedba.

Kako su u Aston Martinu jako zadovoljni odazivom kupaca na prošlogodišnji Aston Martin Vanquish Zagato Coupe, ove godine su na istom događaju, Pebble Beach Concours d'Elegance, odlučili predstaviti kupcima i njegovu kabrio izvedbu pod punim imenom - Aston Martin Vanquish Zagato Volante.

Aston Martin Vanquish Zagato Volante 1

Aston Martin Vanquish Zagato Volante će se proizvoditi u Gaydonu u Engleskoj, gdje je i sjedište tvrtke Aston Martin, no bit će proizvedeno samo 99 primjeraka Vanquisha Zagato Volante, jednog od trenutno najljepših automobila kojeg karakteriziraju specijalna stražnja LED svjetla koja su preuzeta s modela Aston Martin Vulcan.

Aston Martin Vanquish Zagato Volante 3

Za pokretanje Aston Martin Vanquish Zagato Volante koristi legendaran Aston Martin V12 motor snage 592 KS, uz pomoć kojeg ovaj ljepotan ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 3,7 sekundi!

Aston Martin Vanquish Zagato Volante 2

Osim modela Vanquish Zagato Volante, bit će predstavljen i model Aston Martin Vanquish Zagato Speedster koji će se proizvesti u samo 28 primjeraka! Zanimljivo je da su već rasprodani svi primjerci oba modela automobila. Vanquish Zagato Volante će pokretati isti V12 motor, a isto će biti i ubrzanje.

Aston Martin Vanquish Zagato Speedster

Prve isporuke Aston Martina Vanquish Zagato Volante kreću do kraja godine, dok će za model Aston Martin Vanquish Zagato Speedster krenuti sredinom sljedeće godine.

Ključne riječi:
Aston Martin Vanquish Zagato Speedster Zagato Volante
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 18. srpanj 1948.

Prva pobjeda najvećeg

Najveći vozač u povijesti Formule 1 Juan Manuel Fangio nastupio je u svojoj prvoj utrci te završio kao 12. Iako je tada imao već 27 godina Fangio je do kraja karijere (1957.) nanizao pet naslova svjetskog prvaka.

vs

.::.