Vidiauto Novosti Najave Novi Renault Megane Coupé-Cabriolet

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 12.12.2013. 16:39

Spustite krovove 

Novi Renault Megane Coupé-Cabriolet

Novi Renault Megane Coupé-Cabriolet

Novi Renault Megane Coupé-Cabriolet pruža uživanje u suncu u bilo kojem godišnjem dobu, i ljeti i zimi. Ljeti se spušta krov, dok zimi ima veliki panoramski krov.

Nakon redizajna modela Renault Mégane, Mégane Coupé i Mégane Grandtour, na red je došao i kabrio Megane. Redizajn je zahvatio prednji i stražnji kraj tako da je Megane kabriolet sada dinamičnijeg izgleda, elegantniji je, a dizajn je naglašen novim odbojnikom na kojem je smješten veliki Renault znak, na sjajnoj crnoj podlozi.

Fiksirani stakleni štitnik od vjetra smanjuje vrtloženje zraka i omogućuje ugodnu vožnju pri brzini do 90 km/h, a novi Mégane Coupé-Cabriolet može se naručiti i s opcijskim sklonjivim mrežastim štitnikom koji dvama putnicima koji putuju sami pruža dodatnu zaštitu od udara zraka na svim brzinama.

Novost u Renaultu Megane Coupé-Cabriolet je implementacija multimedijskog sustava Renault R-Link, a sustav je dostupan uz doplatu ili kao dio serijske opreme (ovisno o inačici). Informacije se prikazuju na ekranu dijagonale 18 cm, s kromiranim okvirom, a upravljanje se obavlja putem upravljača na središnjoj konzoli.

Prodaja novog Megane kabrioleta starta u siječnju 2014. u Belgiji, za vrijeme održavanja Salona automobila u Bruxellesu. Dva mjeseca kasnije, u ožujku 2014. prodaja počinje na više od 15 tržišta. Za sada nema informacija kada prodaja starta u Hrvatskoj, a očekivana cijena za Renault Megane CC , s obzirom na trenutnu ponudu na hrvatskom tržištu je od oko 160.000 kuna na više.

Novi Renault Mégane Coupé-Cabriolet ima najveći panoramski stakleni krov u klasi, a proizvodi se u Renaultovoj tvornici Douai u Francuskoj, u kojoj se sklapaju Renault Scénic, Grand Scénic i Scénic Xmod.

Ključne riječi:
cijena Megane Mégane Coupé Megane Coupé-Cabriolet Mégane Grandtour Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. srpanj 1938.

Dick Seaman osvaja veliku nagradu Njamačke

Dick Seaman je za volanom Mercedes-Benz-a 154 pobijedio na velikoj nagradi Njemačke na Nurburgringu. Dick Seaman je bio prvi Britanac kojem je to uspjelo nakon 15 godina.

vs

.::.