Vidiauto Novosti Najave Hyundai priprema nove generacije motora

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 16.09.2022. 04:58

Hyundai razvija nove generacije benzinskih i dizel motora

Hyundai priprema nove generacije motora

Bez obzira na sve strože norme, Hyundai priprema nove generacije motora s unutrašnjim izgaranjem, odnosno nove generacije benzinskih i dizel motora.

Iako je elektrifikacija svuda oko nas, izgleda kako u Hyundaiju gledaju malo širu sliku oko budućnosti pogonskih motora, pa je tako Albert Biermann, tehnički savjetnik u Hyundaiju, izjavio kako postoji budućnost motora s unutrašnjim sagorijevanjem. „Nastavljamo s razvojem novih motora s unutrašnjim sagorijevanjem i spremni smo na strože zakone o emisijama ispušnih plinova. Nemamo drugog izbora, jer smo globalni proizvođač automobila, a neke regije nemaju dostupne infrastrukture za električna vozila“.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition_01

Kao što ste i sami vjerojatno svjesni, razvijene države ulažu mnogo novaca u električna vozila, odnosno u izgradnju punionica, no s druge strane postoje i mnogobrojne države koje gotovo ni ne nude električnu energiju mnogobrojnom stanovništvu, a gdje će onda graditi uopće punionice. Uostalom, U takvim državama si gotovo nitko ni ne može priuštiti električni automobil. Stoga ni ne iznenađuje činjenica kako je Hyundai spreman ponuditi novu generaciju motora kako bi pokrio i nerazvijenije države, a istovremeno će iskoristiti i to što će bit u mogućnosti ponuditi raznovrsna vozila, odnosno ponuditi vozila s više različitih pogonskih motora, za svakog ponešto.

Ključne riječi:
benzin budućnost dizel Hyundai
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 28. siječanj 1937.

Prva vožnja Wraitha

Prototip Rolls-Roycea Wraith krenuo je na današnji dan u prvu test vožnju. Prvi poslijeratni model zvao se Silver Wraith i postao je jedan od najpoznatijih luksuznih automobila u ponudi Rolls-Roycea.

vs