Vidiauto Novosti Najave Fiat je najavio novi coupe SUV Fastback

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 10.08.2022. 04:59

Fiat je najavio novi coupe SUV Fastback

Fiat je najavio novi coupe SUV Fastback

Na južnoameričkom tržištu će Fiat uskoro ponuditi još jedan model, a riječ je o coupe SUV modelu koji ima jednostavno ime Fastback.

Fiat je i dalje jedan od najprodavanijih proizvođača automobila u Južnoj Americi, te stoga nije ni čudno kako se tamo mogu naći modeli koji se ne prodaju nigdje drugdje u svijetu, a uskoro će im se pridružiti još jedan model. Riječ je u coupe SUV modelu jednostavnog imena Fastback, a koji je nastao na temelju istoimenog koncepta koji je javnosti prikazan još prije četiri godine.

Fiat Fastback_01

Fastback je model srednje veličine a temelji se na MLA platformi, a još nisu objavljene informacije o pogonskim motorima. Doduše, neslužbeno se saznaje kako će ga pokretati benzinci do maksimalne snage od oko 180 KS, a oni osim na benzin, mogu voziti i na etanol. Također, u ponudi će biti ručni i automatski mjenjač, no bit će dostupan samo pogon na prednje kotače.

Fiat Fastback

Osim ove dvije fotografije, Fiat nije objavio ni jednu fotografiju unutrašnjosti, no očekuje se digitalna instrument ploča u bogatije opremljenim modelima, dok će središnji multimedijski zaslon imati dijagonalu od oko 10 inča. Navodi se i kako će, bez obzira na coupe liniju i rano spuštanje krova, i na stražnjoj klupi biti dovoljno prostora za odrasle osobe. Više detalja će biti poznato uskoro.

Ključne riječi:
coupe SUV Fastback Fiat
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.