Vidiauto Novosti Najave Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 10.05.2022. 04:02

Predstavljen Hyundai i30 N u posebnoj ograničenoj seriji Drive-N Limited Edition

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition

Hyundai je pripremio i30N i i30N Fastback u ograničenoj Drive-N Limited Edition seriji od 800 primjeraka, a njih čak 620 je rezervirano za europske kupce.

Nabrijani Hyundai i30N je od sada dostupan u posebnoj ograničenoj seriji Drive-N Limited Edition, koja će biti dostupna za obje karoserijske izvedbe – standardnoj s 5 vrata, kao i u Fastback izvedbi, također s 5 vrata, koja donosi i nešto veći prtljažnik.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition_01

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition serijski dolazi s Performance paketom, što znači da motor razvija snagu od 206 kW/280 KS, a moguće ga je kombinirati sa 6-stupanjskim ručnim ili 8-stupanjskim automatskim mjenjačem koji ima i dvije spojke.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition_03

Ubrzanje od 0 do 100 km/h traje 5,9 sekundi (5,4 sekunde s automatikom), dok je maksimalna brzina ograničena na 250 km/h. Uz to, ova izvedba nudi i tri N funkcije – N Power Shift, N Track Sense Shift i N Grin Shift, a prilikom upotrebe potonjeg ova izvedba dobiva snagu od dodatnih 10 KS tijekom 20 sekundi.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition_02

Izvana ćete ovu izvedbu prepoznati po dvije boje – Phantom Pearl crna i Serenity Pearl bijela, a ova bijela boja do sada nije bila dostupna, pa će vjerojatno biti i glavni izbor kupaca. Tu su i novi 19-inčni aluminijski naplatci u brončanoj boji, kao i crne oznake na poklopcu prtljažnika.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition_05

Unutrašnjost donosi sportska sjedala s integriranim naslonima za glavu, crveni šavovi, a ispred suvozača se nalazi pločica sa serijskim brojem vozila. N tipke na volanu sada su crvene boje, umjesto standardnih plavih, a tu su i posebni tepisi. Ručna kočnica je klasična. Hyundai još nije objavio cijenu ove izvedbe, a očekuje se kako će biti poznata uskoro, kada ovaj model i stigne u salone.

Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition_04
Ključne riječi:
Drive-N Limited Edition Hyundai Hyundai i30 N Drive-N Limited Edition i30 Fastback N i30 N specijalna edicija
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.