Vidiauto Novosti Najave Hyundai osvaja dvije Top Gear Awards

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 09.12.2021. 04:32

Hyundai osvaja najveća priznanja na Top Gear Awards

Hyundai osvaja dvije Top Gear Awards

Hyundai i20 N je ukupno proglašen automobilom godine na godišnjim nagradama Top Geara, dok je Hyundai Motor dobio je titulu Proizvođač godine.

Hyundai Motor je osvojio najviše počasti na dodjeli godišnjih nagrada Top Gear 2021.: osvojio je titulu Automobil godine s modelom i20 N i proglašen je za sveukupnog Proizvođača godine kao priznanje za vodeći line-up modela u klasi.

Hyundai i20 N 1.6 TGDi Performance 17

i20 N je nedavno trijumfirao na testu Top Gear Speed Week i osvojio željnu titulu Performance Car of the Year u grupi od 26 kandidata tijekom niza temeljitih testova. Sudbeno povjerenstvo – koje se sastoji od stručnog uredničkog tima Top Geara zajedno s Chrisom Harrisom i The Stigom – okrunilo je za ukupnog pobjednika i20 N nakon niza iscrpljujućih testova protiv modela nekih od najatraktivnijih marki automobila s performansama na svijetu. Kombinacija upravljanja i zaokruženih sposobnosti i20 N u konačnici je osvojila tim.

Hyundai Ioniq 5_06

Osim toga, Top Gear tim pohvalio je širinu talenta u cijeloj Hyundai paleti modela, počastivši tvrtku za proizvođača godine. O Hyundaijevoj nagradi za proizvođača godine Jack Rix, urednik časopisa Top Gear Magazine, rekao je: ''Bili smo ovdje i prije. Prije tri godine proglasili smo Hyundai našim proizvođačem godine. To se temeljilo na tri impresivna proizvoda, nestašnim (i30 N hot hatch) i lijepim (hibrid IONIQ i KONA Electric). Svi ostaju u prodaji, a pridružuje im se još raznolikija postava. Ove godine nas je poljuljala čista širina talenta u Hyundaijevoj liniji: hot hatch (i30 N, i20 N), vrući crossoveri (KONA N), automobili na vodikove gorive ćelije (NEXO) i EV koji izgleda i ide bolje od bilo čega drugoga (IONIQ 5)... Hyundai rastura u potpunosti. Već neko vrijeme znamo da Korejci dolaze. Pa, došli su. Oni su ovdje i to rade bolje od bilo koga drugog.''

Ključne riječi:
Hyundai i20N nagrada Top Gear
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.