Vidiauto Novosti Najave Hiiro je nova izvedba Nissana Juke

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 07.03.2022. 04:08

Kad se udruže Nissan i Batman nastane Juke Hiiro

Hiiro je nova izvedba Nissana Juke

Nissan i Warner Bros. Pictures u suradnji donose posebnu lokalnu seriju modela Juke pod nazivom Hiiro, a koji se temelji na paketima N-Connecta ili Tekna.

Nissan se udružio sa studijem Warner Bros. Pictures kako bi promovirao posebnu izvedbu modela Juke, a za tu je prigodu pripremljena i posebna lokalna izvedba s paketom vanjske personalizacije Hiiro. Novo izdanje temelji se na paketu opreme N-Connecta ili Tekna a ističe se, ovisno o boji karoserije, kontrastnim crvenim ili srebrnim umetcima na donjem dijelu prednjeg i stražnjeg odbojnika. Ovi kontrastni ukrasni elementi pridonose dinamičnosti i izazovnosti posebnog izdanja, a ime paketa vanjske personalizacije Hiiro nadahnuto je japanskom riječju za heroja.

Nissan Juke Hiiro_02

Juke Hiiro pokreće jednolitreni trocilindrični turbo benzinac koji razvija maksimalnu snagu od 114 KS i 200 Nm okretnog momenta, a uparen je sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, a uz doplatu je dostupan i automatski mjenjačem s dvostrukom spojkom i polugicama za promjenu brzina iza volana. Sigurnosne značajke uključuju Inteligentni sustav kočenja u nuždi s prepoznavanjem pješaka i biciklista, Inteligentni tempomat, Prepoznavanje prometnih znakova, Inteligentni sustav upozorenja i korekcije izlaska iz voznog traka, Upozorenje na nadolazeći promet straga te Nadzor mrtvog kuta koji upozorava vozače na vozilo koje se kreće uz njih, ali koje ne mogu vidjeti te vraća Juke natrag u vozni trak kako bi spriječio sudar.

Nissan Juke Hiiro_03

Multimedijski sustav NissanConnect omogućuje kupcima da se služe uslugama Apple CarPlay ili Android Auto za prikazivanje omiljenih aplikacija s pametnog telefona na integriranom 8-inčnom dodirnom zaslonu u vozilu.

Nissan Juke Hiiro_01
Ključne riječi:
Hiiro Juke Nissan posebna serija SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. ožujak 1975.

3-1-1975 Honda Civic stigla u SAD

Honda Civic stigla u SAD

Hondin planetarno popularni Civic stigao je na današnji dan 1975. godine na američko tržište kao alternativa neekonomičnim automobilima tamošnjih proizvođača.

vs