Vidiauto Novosti Najave Cadillac XTS 3.6 V6 Twin Turbo – grijani upravljač za hladna jutra

Autor: Daniel Bevandić Objavljeno: 20.05.2014. 20:21

Vrhunska sportska limuzina 

Cadillac XTS 3.6 V6 Twin Turbo – grijani upravljač za hladna jutra

Cadillac XTS 3.6 V6 Twin Turbo – grijani upravljač za hladna jutra

Novi Cadillacov sportski sedan nudi superiornu tehnologiju, premium materijale te vozna svojstva od kojih zastaje dah. Kao prvi u klasi nudi i grijanje kožnog upravljača što je jako korisno tijekom prvih vožnji za hladnih dana.

Magnetic Ride elektromagneteski amortizeri u milisekundama se prilagođavaju konfiguraciji ceste za što veću udobnost i sportsku stabilnost. Prednji HiperStrut ovjes omogućava precizna vođenja kroz zavoje i užitak vožnje. Sportski nabrijani  šestak uz pomoć dva turbo punjača, varijabilnog upravljanja ventilima te direktnog ubrizgavanja goriva razvija čak 410 konjskih snaga i 450 Nm okretnog momenta.

2014 Cadillac XTS Twin Turbo V6 Interior Dash

Dovoljno za sprint do 100-ke u 6 sekundi te izvrsna međuubrzanja. Da svako kočenje bude sigurno brinu se Brembo kočnice. U unutrašnjosti dominira koža, aluminij te sva moguća oprema.  Prilagodljivi farovi automatski se smanjuju s dugih na kratka svjetla i obrnuto kada detektiraju svjetlo iz suprotnog smjera ili mrak. Za sigurnost se brine 10 zračnih jastuka. 

2014 Cadillac XTS Twin Turbo V6 1
Ključne riječi:
Brembo Cadillac GMC
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. veljača 1923.

Milijuntni Chevrolet

Na današnji dan 1923. godine proizveden je milijuntni Chevrolet. Ova je tvrtka osnovana kada je William Durant zaposlio Loiusa Chevroleta, švicarskog trkaćeg vozača i zvijezdu Buick Racing Teama, kako bi dizajnirao novi automobil...

vs

.::.