Vidiauto Novosti Najave Cadillac XTS 3.6 V6 Twin Turbo – grijani upravljač za hladna jutra

Autor: Daniel Bevandić Objavljeno: 20.05.2014. 20:21

Vrhunska sportska limuzina 

Cadillac XTS 3.6 V6 Twin Turbo – grijani upravljač za hladna jutra

Cadillac XTS 3.6 V6 Twin Turbo – grijani upravljač za hladna jutra

Novi Cadillacov sportski sedan nudi superiornu tehnologiju, premium materijale te vozna svojstva od kojih zastaje dah. Kao prvi u klasi nudi i grijanje kožnog upravljača što je jako korisno tijekom prvih vožnji za hladnih dana.

Magnetic Ride elektromagneteski amortizeri u milisekundama se prilagođavaju konfiguraciji ceste za što veću udobnost i sportsku stabilnost. Prednji HiperStrut ovjes omogućava precizna vođenja kroz zavoje i užitak vožnje. Sportski nabrijani  šestak uz pomoć dva turbo punjača, varijabilnog upravljanja ventilima te direktnog ubrizgavanja goriva razvija čak 410 konjskih snaga i 450 Nm okretnog momenta.

2014 Cadillac XTS Twin Turbo V6 Interior Dash

Dovoljno za sprint do 100-ke u 6 sekundi te izvrsna međuubrzanja. Da svako kočenje bude sigurno brinu se Brembo kočnice. U unutrašnjosti dominira koža, aluminij te sva moguća oprema.  Prilagodljivi farovi automatski se smanjuju s dugih na kratka svjetla i obrnuto kada detektiraju svjetlo iz suprotnog smjera ili mrak. Za sigurnost se brine 10 zračnih jastuka. 

2014 Cadillac XTS Twin Turbo V6 1
Ključne riječi:
Brembo Cadillac GMC
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs